|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι έτσι είναι. Εχω αυτό το υπέροχο (και αγαπημένο μου) φυτό ενάμισι χρόνο.
Κάποιες φορές παρουσιάζει αυτό που λές σε κάποια φύλα, και απλά κι εγώ τα βγάζω. Το φυτό όμως παραμένει πάντα σε άριστη κατάσταση. Είναι γερό φυτό (φτου-φτου). Να φανταστείς στην αλλαγή ενυδρείου, το άφησα εκτός νερού για πολλη ώρα, και όταν το έβαλα μέσα στο καινούριο, είχαν μείνει ελαχιστα φύλα σώα. Σε πολύ λίγο χρόνο φούντωσε πάλι σε σημείο να χρειάζεται να κόβω φύλα που δεν έχουν πρόβλημα γιατί "πνίγει" όλο το ενυδρείο ![]() Το κλαδεύω κάθε εβδομάδα και αυτό αναπτύσεται ασταμάτητα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |
Nymphaea lotus var. rubra | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 14-02-06 18:37 |
κλαδεμα nymphea lotus...??? | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-12-05 10:39 |
προβλημα με r/o | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 24-10-04 02:34 |