|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δεν μπορω να κανω και αλιως θα κανω υπομονη να δω που θα βγει.οσο για το αντιφωσφορο το δουλευω απο την τριτη μερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικό το ψαράκι σου φτού φτού... Τώρα για το βράχο αν τελικά δεν είναι ζωντανός τι γίνεται παιδιά? Καλή συνέχεια με περισσότερους ψάρακλες και ομορφιές, ανέβασε και καμιά φωτογραφία
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν ο βράχος δεν είναι ζωντανός τελικά μπορούν να συμβούν διάφορα μπορεί και όχι. Βασικοί παράμετροι είναι η ιχθυοφόρτιση και η συντήρηση του ενυδρείου, καθώς επίσης και η αναλογία ζωντανού με νεκρού βράχου.
Το βασικό όμως είναι ότι το ενυδρείο μας χάνει ένα σοβαρότατο σύμμαχο στην βιολογία και απονιτροποίηση.
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω οτι ειναι ομορφος.αρχιζω να καταλαβαινω την διαφορα αναμεσα σε θαλασσινο και γλυκο και ακομα ξερω οτι δεν εχω δει τιποτα.οσο για το βραχο επειδη το εψαξα το θεμα ο βραχος ειναι τελικα ζωντανος αλλα δεν ειναι καλης ποιοτητας και μου πρωτινανε να ριχνω perple-up μου ειπαν οτι θα κανει δουλεια οστε να βγαλει κοραλινη ο βραχος.εβαλα και 4κιλα φιτζι μεσα και επαθα πλακα με το χρωμα και το σχημα του.το κακο με μας τους αρχαριους ειναι οτι στην αρχη την παταμε ευκολα
![]() ΝΟ2 0 ΝΟ3 0,5? ΑΜΟΝΙΑ 0,00 PH 8.2 |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο που ξεχασα να ρωτησω ειναι ποσο καιρο να ριχνω το perple-uρ?και κατι αλλο ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια μου ηταν πολυ χρησιμη και ελπιζω σε αυτη στο μελλον.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το purpleup, δεν κάνει τπτ άλλο από το να βοηθά στην ανάπτυξη της κοραλλίνης. Η κοραλλίνη δεν βοηθά πουθενά στην βιολογία. Απλά είναι όμορφη…
Δεν έχει οδηγίες χρήσεως?
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω οτι δεν βοηθαει η κοραλινη στην βιολογια απλα ριχνω για να βγαλει ο βραχος που ειναι ζωντανος αλλα με ελαχιστη κοραλινη και καταλαβαινετε αυτο δεν ειναι ωραιο.οι οδηγιες χρησης λενε 5ml στα 50gal μου ειπανε να ριχνω μερα παρα μερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μια ερώτηση, τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε πως ο βράχος είναι ζωντανός? Γιατί εγώ νόμιζα πως το λέμε όταν έχει πάνω κοραλλίνη(αυτό το ροζ δεν είναι η κοραλλίνη?) αλλά τελικά απ'οτι διάβασα παραπάνω δεν είναι αυτό...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο θαλασσινο και στο forum | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 20-02-07 19:19 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |
Νεος στο χομπι | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 13-02-04 20:05 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !! | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-03-03 00:47 |