|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Είπα να παρουσιάσω εδώ το ενυδρείο μου, μια και δεν έχω καλές φωτό και στοιχεία από μετρήσεις κτλ.
1η: Όπως ήταν το 50 λτ., με το αντιαισθητικό γλαστράκι να φαίνεται γιατί έφυγε το χαλίκι από γύρω του. 2η: Το ίδιο ενυδρείο με τα φυτά (πρόχειρα αφημένα) που αγοράσαμε για το 100 λτ. Μ΄αυτή την πυκνότητα τα γκουράμι σταμάτησαν να σκοτώνονται. 3η: Με τέτοια αναστάτωση κατά την αλλαγή... γι΄αυτό δεν ήθελα να βγάλω το χώμα που έβαλα για υπόστρωμα. 4η: Ξέρω θα μου πείτε για την αφήσα, την ψεύτικη πέτρα και το γεφυράκι, αλλά δίνω λόγο και στα παιδιά μου για την διακόσμηση, οπότε δείτε το και λίγο σαν το ενυδρείο ενός 10χρονου. 5η: Αλλαγή θέσης του ξύλου με τις ανούμπιες. Με την αλλαγή αυτή ο Τίτο (μπλε γκουράμι) σταμάτησε να κυνηγάει τον Πλήνιο (πορτοκαλί γκουράμι). Τώρα σαν σύνορο έχουν την βαλισνέρια. ...αυτά... ο λόγος δικός σας
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτό από φυτά και πιράνχα.... | Husky_Jim | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 30 | 06-09-06 12:58 |
Ψάρια από το internet????????? | Meliteas | Mη Reefsafe | 6 | 04-09-06 14:54 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |
Διάφορες ερωτήσεις (υπόστρωμα,φυτά,ψάρια,κλπ) | x-nos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 48 | 27-02-04 02:36 |