|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το glossostigma ταιριάζει καλύτερα κατά την γνώμη μου....είναι λίγο μεγαλύτερο, μοιάζουν στο χρώμα αλλά και στο βλαστό (αν λέγεται έτσι) (φαντάζομαι τι θα πει ο Pritanis για αυτά ![]() (Απαντάω εδώ γιατί είναι γνώμη για τον συνδιασμό που έκανε ο mike)
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ο πρυτανης ζει στην κοσμαρα του...δεν σχολιαζω.
Αμα δεις τον ποδονυφτη και την προοπτικη που εχει θα αλλαξεις γνωμη! Χαιρομαι που ο Αποστολης ειδε ενα ωραιο ενυδρειο, και πιστευω οτι θα γινει τελικα πολυ ωραιο. Στην περιπτωση του κουμπα με το βερτικιλατα στο δικο μου ενυδρειο εχουν φυσικο εμποδιο ενα ξυλο το οποιο εκτεινεται μεχρι το τζαμι μπροστα οποτε εκεινο ειναι το φυσικο συνορο, αν περασει η δευτερη στην πλευρα του αλλου θα γινει "ξεβοτανισμα" που λενε και στο χωριο μου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Που είναι η φωτογραφία, Μιχάλη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Να και οι φωτογραφιες επιτελους!!!
1η μερα που φυτεψα την κουβα ![]() ![]() 10η μερα του κουβα και 1η μερα που φυτεψα βερτικιλατα απο δικα μου παλια ταλαιπωρημενα φυτακια. ![]() ![]() 40η μερα της κουβα και 1 μηνας για την υδροκοτιλε ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
και δυο στιγμιοτυπα απο τη ζωη μεσα στο ενυδρειο με αλλη προοπτικη
![]() ![]() το πρωι θα σας μεταφερω και το τι γινεται μεσα με λογια, τωρα ειναι αργα.εχω μερικα προβληματακια παντως!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρύτανη....για ανέβασε τις φωτογραφίες !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ρουφιανακι!
Ο Πρυτανης ειναι "φιλος" μου και δεν θα βαλει καμμια φωτογραφια...ξερει αυτος για ποιο λογο! Οmerta!
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ωραία χρώματα....και όχι μόνο ! Η μόνη παρατήρηση είναι για μεγαλύτερη photo να το δούμε από 'κοντά'. και η τελευταία φωτογραφία μου άρεσε πολύ. Ποιο είπαμε ότι είναι το (κόκκινο) φυτό ;
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 05-07-06 στις 12:29 |
|
||||
|
||||
![]()
Νymphaea lotus
http://www.tropica.com/productcard_1.asp?id=019 |
|
||||
|
||||
![]()
Tα προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι τα εξης...
Ειχα αλγη στην επιφανεια του νερου, το οποιο για την ωρα αντιμετωπισα βαζωντας εξτρα φιλτρο γεματο με ενεργο ανθρακα που χτυπουσε και ανακατεβε την επιφανεια.Μεχρι στιγμης εχει καθαρισει υστερα απο χρηση 4 ημερων και εδω και 2 μερες αναστολης της λειτουργιας.Παραλληλα εκοψα τα λιπασματα, των οποιων η δοσολογια ειχε ως εξης 1,5-2 μλ απο τα τρια παρακτω λιπασματα της seachem, flourish, iron, potassium. Σκεφτομαι η νεα ρουτινα μου να ειναι στην ιδια δοσολογια αλλα ανα δυο μερες και οχι καθημερινως. Το δευτερο σημαντικοτερο προβλημα ειναι οτι εχω πολυ σποτ αλγη. και σε αυτο δεν ξερω πως να αντιδρασω, οποτε χρειαζομαι συμβουλες. Το σιγουρο ειναι οτι αν βαλω μεσα τα ζεμπρα snails μου θα το κανουνε λαμπικο, αλλα θα μου γεμισουν με ασπρα αυγουλακια καθε πτυχη των ξυλων, πετρων και background, και μετα μαματα!
|
||||
|
||||
![]()
Πες στον κόσμο για να σου δώσει καμιά σωστή απάντηση ότι έχεις και CO2 από φιάλη και ΡΗ 7,3 !
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω εχω... και το pH το κατεβασα στο 7.1 τωρα.
και απο λαμπες εχω 4 Χ 18W 12 ωρες την ημερα. για δειτε και φωτο μεγαλυτερη που ζητησατε.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ, δε θυμαμαι ποσο εχω γυρω στο 10-12.αλλα δεν ειμαι σιγουρος θα μετρησω σημερα παλι.
Για δειτε και μια ωραια φωτο με το Cuba και την Σποτ Αλγη που σας λεω. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κρατηθηκα κρατηθηκα....... Αλλα τουλαχιστον επρεπε να πεις ποιος σου ειπε για τον ανθρακα....... Παντως εμενα το ενυδρειο μου αρεσε, θα μπορουσε ετσι που ηταν πρασινο να παρει βιοτοπικο βραβεια στα ΕΛΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Nαι ρε συ Νικολα ηθελα να το γραψω και το ξεχασα! Βεβαια η ιδεα ηταν ηδη στο μυαλο μου αλλα με εσπρωξες αμεσα να το χρησιμοποιησω.
Λοιπον μετρησα και ΚΗ και εχω 11,το pH στο 7.1 οποτε παω στα 35μγ CO2 περιπου, συμφωνα με τον πινακα της ΤΕΤΡΑ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τώρα για την άλγη... προκειμένου να αποφύγω τριψίματα με οδοντόβουρτσες κλπ, αποφάσισα τώρα που θα το ξαναστήσω, οι πέτρες και τα ξύλα που θα βάλω, να μπουν τελευταία, και ΑΦΟΥ έχω εξασφαλίσει οτι δεν έχω spotted (που ούτως ή άλλως ΔΕΝ έχω είπαμε...!!! ![]() ![]()
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 06-07-06 στις 12:25 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με ενοχλει η σποτ στα ξυλα και στις πετρες ρε αποστολη, με ενοχλει στις ανουμπιες και τα μικροσορουμ!
|
||||
|
||||
![]()
Οι "πληροφορίες" μου, λένε οτι το έχεις ξεφτιλήσει το θέμα με τα λιπάσματα... για κόψε λίγο και δες...!!! Τί μάρκα και τί φάσματος είναι οι λάμπες σου?
|
||||
|
||||
![]()
Sylvania Gro-Lux ειναι οι λαμπες μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιχάλη τα συγκεκριμένα φυτά για μείνουν σχετικά καθαρά από άλγες πρέπει να είναι σε σκιερή θέση κι εσύ τα έχεις στην πιό φωτεινή ΄ δύσκολο το βλέπω . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gaia : 12-07-06 στις 10:12 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου.....
![]() Με την πολλή δουλειά και κόπο έρχεται το ανάλογο αποτέλεσμα..... ![]() Κάλιστους Τέτρα είναι αυτό στην φωτό πάνω από την νυμφέα..? __________________
|
||||
|
||||
![]()
Ισως... ψαχνωντας ειδα οτι μοιαζει.
Εγω τα ξερω σαν Serpae tetra.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ας μας απαντήσουν οι ειδικότεροι........ Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αγαπητε μπαρμπαροσσα,
ποιο το νοημα να ρωτας, Παράθεση:
επισης ποιο το νοημα να ρωτας, αφου απορριπτεις την απαντηση του moderator ως ασχετου??? Παράθεση:
ο δρομος για το senior member ειναι στρωμενος με πολλαααα ανουσια post........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάρτε και ένα λινκ... http://www.aquahobby.com/gallery/e_serpae.php ![]() Παράθεση:
![]()
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 04-10-06 στις 19:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Επειτα απο 7 μηνες περιπου
οριστε το ενυδρειο μου... ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΕΝΤΔΡΕΙΟΥ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-08-04 12:02 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !! | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-03-03 00:47 |