|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καμια προταση για ψαρια σε 50 λιτ? εκτος απο cory's kai nanokixlides.
χτεσινες μετρησεις : ammοnia 0 no2 0 no3 o kh 11 gh 15 ph 6.5 ελεγα για 2 Colisa lalia( α-θ ) και για 6 cardinal. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο δεν ξέρω τι σου αρέσει... Θα μπορούσες να δοκιμάσεις ζωοτόκα ή tetras
|
||||
|
||||
![]()
Killies
|
|
||||
|
||||
![]()
είσαι σίγουρος ότι είναι στρωμένο το ενυδρείο ???
δεν ρίχνεις λίγο τροφούλα να δούμε τι θα γίνιε με τα νιτρικά ... με βάζει σε σκέψεις που είναι 0 !!! όλα 0 !! σαν να μετρησες νερό βρύσης είναι !! |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΥΠΣ συγνώμη παίδες νο3 12.5 από το δίκτυο.
Lsourtzo κι όμως η βρύση μου έχει 12.5 νο3. ![]() ![]() η ερώτηση μου η πρώτη είναι αν μπορούν αυτά να συνυπάρξουν σε αυτά τα λίτρα να μην κυνηγάει το ένα το άλλο να μην έχουμε αψιμαχίες |
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα βρε παιδια?καμια προταση συμβουλη?αν μπουν 2 γκουρανι αρσενικα πρόκειται να επιβιωσουν?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δύσκολος !! αλλά νομίζω εξαρτάτε και απο το είδος ! |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο μην βαλεις 2 αρσενικα colisa lalia θα χεις τσαμπουκαδες εγω ειχα και σε 160λιτρα...ενα ζευγαρακι θα ναι τελειο μπορει να υστερουν σε χρωμα τα θυληκα αλλα και παλι ειναι εμορφα...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο δικο μου,μες στον αχταρμα και ειναι ολο σβουρες κι αγκαλιασματα... ![]()
Στελιος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη s-vitzi : 10-03-07 στις 22:25 Αιτία: λαθος στο link |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέψου και τα dwarf puffers. 1m+3f μπαίνουν άνετα σε 50 λίτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Zorba_The_Freak άρχισες να με ψηνεις τώρα.καταρχάς όμως το πρώτο που ρωτάω στην Ελλάδα έρχονται τέτοια ψαριά?είναι εύκολο να τα βρει κανείς?
|
|
||||
|
||||
![]()
αθηνα τα pufferakia τα βλεπω παντως λογικα και θεσσαλονικη καλλη επιλογη αλλα τελειως διαφορετικο απαυτο που σκευτεσαι πρεπει να αποφασισεις αν θα κανεις και αλλο species η οχι....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για άλλα καταστήματα δεν ξέρω. Και δεν χρειάζεται το ενυδρείο να είναι species. Τα συγκεκριμμένα puffer μπαίνουν άνετα με ότος και κούλι και με πολυ καλές πιθανότητες μπαίνουν και γαρίδες. Πάντα βέβαια εξαρτάται και από το χαρακτήρα των συγκεκριμμένων ψαριών. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ψήνομαι ψήνομαι ![]() ![]() ![]() κάτι τετοιο? http://www.pufferlist.com/puffer/freshpuff.php?puffid=2 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες και στο www.dwarfpuffers.com |
|
||||
|
||||
![]()
Zorba_The_Freak αρσενικά με θηλυκά έχουν διαφορές?ξεχωρίζουν δλδ.
κατι άλλο με τα σαλιγκάρια τι κάνεις?μιλάμε μόνο για ζωντανά σαλιγκάρια ενυδρείου? προς mods : το θέμα μπορεί να μεταφερθεί στην ανάλογη κατηγορία? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προταση για Gallery | gwgw | Greek Aquarist's Boards | 13 | 03-01-07 20:23 |
Προταση για φωτισμο | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 24-10-06 00:12 |
Προταση για UV | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-07-05 19:30 |
Μετακομιζω γιατι "χωριζω"......καμια σχεση | jimismc | Malawi | 3 | 09-02-05 21:02 |
APTERUS σπασμοι,αδυναμια,καμια κηλιδα | iraklis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 17-01-05 11:11 |