|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Με μεγαλη χαρα σας παρουσιαζω τον αγαπητο Pritani, που επιτελους πηρε τη θεση που του αξιζει στο πανθεον των Moderator!!!!
![]() ![]() ![]() Εγινε συντονιστης στην κατηγορια των Δισκων, μια κατηγορια την οποια πιστεψτε με, αλλωστε θα το εχετε καταλαβει και εσεις, γνωριζει πολυ καλα...αλλωστε το σπιτι του τεινει να μοιαζει με εργαστηριο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 08-03-07 στις 09:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε καλή σταδιοδρομία , τρελιάρη
![]() Αλλα να ξέρεις ότι στο Φίλυρο είναι η μονάδα Αναπαραγωγής Δίσκων... κάπου εκεί πιο πάνω από μένα.... χχααχΑΧΧΧΧΑΧΑ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αντε... ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τον ειδατε οτι παει καλα στο θαλασσινο και θελετε να τον επαναφερετε στους δισκους
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
....Pritanis..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απ' το στόμα μου το πήρες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ριαλ ντισκους μπριντερ? γιατί καλέ οι υπόλοιποι τι είμαστε ιμιτασιόν????
![]() Καλώς όρισες και σιδεροκέφαλος...
|
||||
|
||||
![]()
και εις ανωτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ντίσκους μπρίντερ!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα..... ας πρόσεχες.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pritanis.... σε κάποιο πατρινό πετ σοπ ακούστηκε το όνομα.Γέμισε η αγορά δίσκους λέγανε. Πάρε κόσμε.
Γυρεύανε αυτόγραφα... σκίζανε μπλούζες... Χαμός. Και μόλις είπα , παιδιά τον έχω γνωρίσει... ...
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νικόλα,μαζί με τη γέννα ήρθαν και τα υπόλοιπα καλά...
![]() Καλως όρισες λοιπόν στην ομάδα των Moderators ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε και σε ανώτερα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ενα απλο παραδειγμα οτι δεν ισχυει για ολους ο κανονας που λεει οτι τα μεγαλα μυαλα μονο μετα θανατον αναγνωριζονται... Αντε με γεια τον τιτλο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο pritanis....
... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγαχαρητήρια! (καλά να πάθεις δηλαδή...)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να σας ευχαριστησω ολους για τα καλα σας λογια και ελπιζω να σταθω ανταξιος των προσδοκιων σας.....
ΥΓ1 σαν πρωτο μου ποστ ως μοντερατορας ηθελα να ειμαι σοβαρος.... ΑΠο δω και περα βεβαια επανερχομαι στα συνηθισμενα...... ΥΓ2 επιπλεον δεσμευομαι να συνεχισω τον πολεμο εναντια στα μισητα φυτεμενα ενυδρεια και πλεον απο τη θεση που κατεχω θα μπορω να σαμποταρω εκ των εσω........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εύγε νεε μας!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σε τσακώσαμε τελικά! Σιδεροκέφαλος!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμ δεν ξέρει που έμπλεξε για αυτό χε χε χε
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τον, και ευχομαι να παραμεινεις ορεξατος...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ante vre axriste...na se xairomaste !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικος
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη - σιδεροκεφαλος και μην ξεχνας το
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικος καλορίζικος....
Τι δε θα'δινα να σε έβλεπα Mod και σε κάποια κατηγορία που να έχει και τη λέξη "φυτό" μέσα ![]() Πλάκα κάνω... πλάκα κάνω.... Μη μου ρίξεις τίποτα κατάρες κι εμένα. Αρκετή άλγη έχω και χωρίς αυτές ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη
|
||||
|
||||
![]()
Ο πρύτανης μοντεράτορας.... ζήσαμε αρκετά να το δούμε κι αυτό!....
![]() Πάει, χάλασε η γειτονιά! ΥΓ: Μην βαράτε όλοι μαζί λέεεμμμεεεε.... πλάκα σε κάνω γειά! Καλορίζικα γκαρντάσι... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pritanis.... The real discus breeder.... | Pritanis | Δίσκοι | 48 | 28-11-07 15:00 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |