|
||||
|
||||
![]()
Πριν ένα μήνα περίπου απόκτησα ένα κοπάδι corydoras rabauti σε μικρό μέγεθος... Όλα βαίναν καλώς έως ότου άρχισα να παρατηρώ κάποιες διαφοροποιήσεις σε κάποια από αυτά... Χάνανε το έντονο χρώμα τους και "φουσκώνανε", όπως πρηζόντουσαν και τα μάτια τους... Στην αρχή νόμισα πως ήταν κάποιες απώλειες λόγω προσαρμογής, αλλά αραιά και που οι απώλειες συνεχίζονται... Ξεκίνησα με 20 και τώρα έχω 13... Δεν έχω κάνει κάποια θεραπεία, μόνο το Σαββάτο 20% αλλαγή νερού και τέλειο καθάρισμα της άμμου... Επίσης είχα αφήσει χώρο κάτω από το εσωτερικό φίλτρο της Juwel όπου μαζευόντουσαν κάποια από τα ψαράκια, αλλά και πολύ βρωμιά το οποίο και έκλεισα πλέον... Βάζω 2 φωτό, όχι και τόσο καλές, ελπίζω να βοηθήσουν...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Genirous : 15-04-07 στις 17:52 |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΕΟ τις φωτό!?
|
||||
|
||||
![]()
Εεεμμμ...ναι...είχα ένα πρόβλημα, δε τις χώραγε, έπεσε και δουλειά, οπότε εδώ έχω τη δεύτερη...
Ξέχασα να πω ότι κάθε μέρα πλέον αλλάζω 25 λίτρα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Genirous : 15-04-07 στις 17:52 |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω είναι πολύ θολές!
|
||||
|
||||
![]()
οι φωτό είναι χάλια .. δεν βγαίνει άκρη ...
μοιάζει έτσι ?? ![]() ή έτσι ??? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το κακό είναι ότι δεν έχω ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και παλαίβω με τα 2Mpixel του κινητού... Δε μοιάζει το πρήξιμο όπως στις φωτό, δεν φουσκώνει μόνο η κοιλιά στη μέση στο κάτω μέρος, αλλά φουσκώνει όλο το σώμα ομοιόμορφα... Χαρακτηριστικό είναι το ξεθώριασμα στο χρώμα που τα συνοδεύει...
|
|
||||
|
||||
![]()
απο αμμωνία πως τα πας ???
μετρήσεις ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Για αμμωνία έχω μόνο ένα stick της seachem, αλλά οι μετρήσεις σε ΝΟ2 είναι σταθερά 0, ενώ σε ΝΟ3 είναι από 10 - 20 ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
dropsy; | bakogiannisd | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 10-01-06 10:44 |
dropsy? | ALKAR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-11-04 12:59 |
Πιθανό πρόβλημα με Dropsy. | Βασίλης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-10-04 01:50 |
Χρυσόψαρο με Dropsy.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-05-03 08:23 |