|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Garfield,δεν ειπα να μην παρεις ζωο καθαροαιμο.αν καποιος εχει λατρεια με μια ρατσα,φυσικα και πρεπει να την παρει
![]() ξαναναφερω τους λογους που ειμαι κατα: γενικα ειμαι κατα της εικονας που βλεπω σε παρα πολλα μαγαζια:σκυλακια να κρατουνται σε κλουβακια με φως 24 ωρες το 24 ωρο ανοιχτο πανω απο το κεφαλι τους,με ελαχιστη εως καθολου τροφη και νερο και χωρο που φτανει ισα-ισα για να γυρισουν.να ειναι πολυ νεαρα σε ηλικια απαγορευτικη για να εχουν ηδη αποχωριστει απο τη μητερα τους.επισης ατομα γνωστα μου που πηραν σκυλακια/γατακια απο πετ-σοπ εκτος του οτι τα ζωακια ηταν πιο μικρα απο ο,τι τους ειχαν πει,παρουσιαζαν συνεχεια προβληματα υγειας,καποια ειχαν πλαστα χαρτια και η ιστορια συνεχιζεται.εξαλλου ειναι γνωστες πλεον οι συνθηκες κατω απο τις οποιες μεγαλωνουν τα ζωακια αυτα στα puppy mills... και ναι,εγω τους μονομαχους μου τους επαιρνα μονο απο εκτροφεις.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συντήρηση "Μεγάλου" Ενυδρείου | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-01-07 22:22 |
Ερώτηση.... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-11-06 10:19 |
Ερώτηση... | @Dimitris | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 07-02-05 22:39 |
ερώτηση | sakis345 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-05 01:55 |
Ερώτηση! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 06-05-04 18:01 |