|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα που πηραν φόρα ποιος τις σταματάει
![]() αντε μακάρι να σου ζήσουν όόόόλα να δω τι θα τα κανεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πραγματικα κριμα, που τα περισσοτερα μαγαζια ειτε δεν εχουν καλα δειγματα (ας οψονται οι Ασιατες), ειτε δεν εχουν καλες συνθηκες με αποτελεσμα αυτα τα ψαρια να μην μπορουν να αναδεικνυουν τα χρωματα και τους ιριδισμους τους, γι'αυτο και συχνα περνουν απαρατηρητα απο το χομπιστα....Κριμα γιατι ειναι και πολυ καλοι χαρακτηρες και ταιριαζουν με τα νερα μας και γιατι ακομα και για αρχαριους ειναι πολυ καλη επιλογη αφου ειναι απο τα "ευκολα" ψαρια ως προς την αναπαραγωγη τους...
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια Σόνια!
![]() Καλή επιτυχία στο μεγάλωμά τους... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
o annivas εχει απολυτο δικιο...ειναι πανεμορφα ψαρια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φωτο.
Στην πρωτη μπορειτε να δειτε που μεγαλωνουν . Η σκονη που διακρινεται στην επιφανεια του νερου ειναι τροφη. Εχουν μεγαλωσει αρκετα. Καποια κοντευουν σχεδον 2 εκατοστα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πραβο σου σονια αντε με το καλο και το μεγαλωμα.........
|
||||
|
||||
![]()
2 εκατοστα, ή 2 χιλιοστα?
μηπως μπερδευτηκες?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mωρα κακατου | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 26-10-06 23:44 |