|
|
||||
|
||||
![]()
Το καραβάκι δεν θα σου το συνιστούσα πάντος!!!
Mπορεις να μου πεις τον λωγο Εσυ τι προτινεις |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
βαλε κανενα ξυλο mopani αφου το πλυνεις καλα και το αφησεις καμια 10αρι μερες μεσα ενα κουβα με νερο για να βγει η κιτρινιλα και να βουλιαζει και φυσικα φυτα βαλε πηγαινε στην κατηγορια για φυτα και δες το υπομνημα ευκολα φυτα..το αποτελεσμα θα ναι φανταστικο θα δεις... Παράθεση:
Παράθεση:
http://www.liveaquaria.com/product/s...cfm?pCatId=880 πες ποια τιγρακια εχεις απο δω κοιτα μπορεις να βαλεις κανα 3αρι τιγρακια ακομα μιας και ειναι διαβολοψαρα και τσιμπανε οτι εχει μακρυ πτερυγιο και αμα εχεις πολλα μοιραζεται η επιθετικοτητα τα serpae το ιδιο βαλε κανα 4αρι ακομα αυτα http://www.liveaquaria.com/product/p...fm?pCatId=2521 ετσι? το γλυφτη και το ζεμπρα βαλε φοτο να δουμε τι ειναι α και τα ψαρια σταδιακα μην βαλεις κατευθειαν ολα μαζι βαζε 3-4 την αλλη βδομαδα αλλα τοσα κτλ κοιτα σε παρουσιασεις και aquaskaping να δεις κοινωνικα φυτεμενα τα μεγαλα ψαρια θελουν μεγαλα ενυδρεια!
|
||||
|
||||
![]()
τι γνωμη εχεις για τα Labidochromis caeruleus και Labidochromis freibergi γενικα μου αρεσαν , λες να τα δοσω ολα και να βρω τα σιγκεκριμενα.
Ειναι δυσκολα ψαρια Πανω κατω τι τιμες μπορει να εχουν ο γλυφτις εινα Gyrinocheilus aymonieri και το ζεμπρα Brachydanio rerio |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις κανα 5αρι caeruleus αλλα παμε αλλου θες πολες πετρες μεσα αμμο και μονο αυτα τα 5 τιποτα αλλο που σημαινει βγαζεις το χαλικι α και λιγα φυτα εσυ διαλεγεις...πολυ ωραια ψαρια ουτε δυσκολα ουτε ακριβα<4-5€>...αλλα ντροπαλα ψαρια συνεχως ειναι κρυμενα εγω εχω 5 εδω και 2βδομαδες σε σημειο με κινηση στο σαλονι βεβαια και ελαχιστες φορες τα βλεπω ολα αμα εχω κοσμο ειδικα δεν βλεπω και κανενα...
![]() υ.γ κοιτα το π.μ σου
|
||||
|
||||
![]()
και οι φωτογραφιες
γενικα ειναι πολυ φτοχο στην διακοσμιση για την αφισα τι πρεπει να κανω για να εφαπτεται (αν και θα την αλλαξω) μπορεις να με βοηθησεις για τις πετρες(ποθ μπορω να βρω) καταρχας ξερω για το τεστ με το οξυ αλλα πως να τισ ενωσω για να κανω διαφορες συνθεσεις |
|
||||
|
||||
![]()
την αφισα καλυτερα να την βγαλεις και να βαλεις μαυρο φοντο ποιο φυσικο δειχνει αν και ειναι το τελευταιο...θα ακριβηνει στην διακοσμηση σιγα σιγα!
![]() υ.γπ.μ=προσωπικο μηνυμα πανω δεξια
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|