|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Συμπονω την αγωνια καποιον αλλα εδω μιλαμε μονο για το περιπτερο του συλλογου και για κανενα αλλο, οποτε παρακαλω να μην πλατιαζουμε...
και για να μην μακρυλογουμε να σας συστησω την μασκοτ του περιπτερου μας και να σας παρουσιασουμε ενα βιοτοπικο ενυδρειο...βιοτοπος του πλανητη Κρυπτον, συντομα και φωτο απο τα ψαρια που το κατοικουν...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την οποία αφιερώνω στην Sonia που "έπιασε" το μύνημα ![]()
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 09-02-07 στις 09:45 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ειμαστε πολυ μπροστα....Αφου ο συλλογος διαθετει και μασκοτ ειμαστε και οι πρωτοι....ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΗ ΜΑΣΚΟΤ.....ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ....
|
||||
|
||||
![]()
Oριστε μια απο μενα...δεν ειναι πολυ καλη ομως.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν ειδα τις φωτο απο αυτα τα "καθαροαιμα"... τι να πω...κατι επαθα ![]() Δηλωνω λοιπον οτι αναθεωρω πληρως και οτι συντομα στον κηπο μου θα ετοιμασω κατι για αυτα.
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες αύριο έεερχομαι!!!!
Πόσο είναι το εισητήριο εισόδου στην έκθεση? Ξέρει κανείς? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στο ΚΒΕ !
Τι γούστο, τι εμφάνιση, τι οργάνωση....... Αισθάνομαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτό τον σύλλογο. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To εισητηριο ειναι 4 € δυστυχως μας τελειωσαν οι προσκλησεις, θα σου διναμε..
Το πρωτο σεμιναριο πραγματοποιηθηκε με μεγαλη επιτυχια! Λιγα τεχνικα προβληματα ειχαμε μονο, λογω της αδιαφοριας των διοργανωτων!
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να έρθω και εγώ.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα ενυδρεία είναι καταπληκτικά, ενω το φυτεμένο με το altum είναι το καλύτερο...Να το πάρετε σε AGA Contest...! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΩ χρησταρα(ΖΧ) με τα ωραια σου....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια billy,προσπαθώ να αποτυπώσω όσο μπορώ καλύτερα το θαύμα που έφτιαξαν τα παιδιά.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρααααααααααααααααααα
δείτε και αυτο παρακαλώ... http://www.aquatek.gr/vb/showthread....051#post154051
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σας.γωγω αν μπορεσω θα έρθω να βοηθήσω αν μπορώ κάπου και εγώ.να φέρω και κανέναν ακανέ να φάμε,μαζί με τον καφέ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπραβο βρε Γιωργαρα!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nάτα και τα αγαπημένα ζωοτόκα μου
![]() Μία παρατήρηση μόνο έχω να κάνω.....ο annivas θέλει κούρεμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικά ενυδρεία...Κριμα που μετά θα πρέπει να τα ξεστήσετε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πειρατη,δεν ειδα να ρωτας για την ταυτοτητα της κυριας που επιδιδεται σε εναγκαλισμους διπλα στο Malawi...Διακρισεις;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δήλωση Συμμετοχής Στην Ομιλία Calfo | accnt | Παραλία - Beach Bar | 55 | 24-04-07 01:16 |
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 37 | 15-04-07 22:29 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |