|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γενικότερα πάντως διακρίνω ένα ενυδρείο με πολύ φροντίδα. Καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σου! Εμενα μου αρεσει ο βραχος σου (αν και δρν πολυσυμπαθω αυτου του τυπου τα ενυδρεια) και οι τρυπες του τον κανουν κατα τη γνωμη μου να φαινεται πολυ φυσικο.πολυ ωραια προσπαθεια,συγχαρητηρια!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν είμαι "φίλος" των βιοτοπικών Malawi, βλέποντας ενα τόσο προσεγμένο και περιποιημένο ενυδρείο το μόνο που έχω να σου πω είναι μπράβο για την προσπάθεια σου. Αισθητικά μου αρέσει αλλά ας σου δώσουν συμβουλές οι έμπειροι σε αυτον τον τομέα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολους για τα καλα λογια βασικα χρωματικα οι φοτο ειναι χαλια και δεν φαινεται πολυ φυσικο!παντως η αμμος με τις πετρες και τα φυτα δενουν παρα παρα πολυ φαινεται τελειο!(η εγω το βλεπω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγω ετσι το βλεπω ειναι πολυ ωραιο.μου αρεσε.μπραβο steady τελικα η φεγγαροπετρα σου εκατσε καλα.
![]() θα κολησεισ μπροστα στο ενυδρειο και θα παρατηρεισ συνεχεια τα ψαρακια σου.καθε μερα με μια κουπα καφε στο χερι ειμαι μπροστα απο το ενυδρειο. η αμμοσ μου αρεσε .να δω ποτε θα την αλλαξω και εγω( μεγαλη αποφαση ) αντε ακομα ενα νταμαροενυδρειο στο φορουμ.ευγε φιλε μου. ![]() ![]() ![]() αυτο με αρσενικα το πως τα ξεχωριζεις δεν πολυ καταλαβα |
|
||||
|
||||
![]()
σευχαριστω georgetax θα ταν αδικια να μην πω οτι την εμπνευση με την moonstone δεν την ξεκινησα αποσενα!η αμμος ειναι απιστευτη κανε την αλλαγη να δεις πως θα δειξει και θα χαιρονται να την σκαβουν!απ τη συμπεριφορα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14654
σε αυτο το ποστ στο 29 reply o mmbuna<ο οποιος με βοηθησε πολυ και τον ευχαριστω>τα λεει σωστα!κοιτα και θα σου κανει κλικ οπως λεει αμα ταιριαξεις και συμπεριφορα με την πρωτη μαυρη ακτινα του θωρακικου πτερυγιου νομιζω κατα 80%εισαι μεσα!
|
||||
|
||||
![]()
thanks
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλή συνεχεία και εύχομαι υγειά και γρήγορα γέννες πολλές και να δώσεις και εμένα καμιά 10αρια θηλυκά ![]() ![]() ουπς λάθος το θωρακικό είναι διπλά στα βράγχια?????ε τότε είναι όλα θηλυκά γιατί κανένα δεν μαυρίζει Ή είναι ακόμα πολύ μικρά( 5 cm το μεγαλύτερο)???????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgetax : 06-02-07 στις 19:25 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο Malawi | Maverick | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 06-02-07 19:16 |
malawi με victoria | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 1 | 14-07-06 13:27 |
Frontasa με Malawi | Fanis | Malawi | 10 | 20-05-04 18:04 |