|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν ξέρω για σας αλλά στη ηλικία που βρίσκομαι εγώ οι κοπέλες τρελένονται να έρχονται σπίτι να τους δείχνω το ενυδρείο μου... Φέτος έχω βρεί τη χαρά μου!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το προβλημα ειναι οταν ερχονται απροσκλητες για να δουν το ενυδρειο και εκεινη τη στιγμη ειναι στο σπιτι η κοπελα σου !... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν είσαι ελεύθερος λες : δεν έρχεσαι από το σπίτι να σου δείξω την συλλογή των ενυδρείων μου.και τσιμπάνε οι κυρίες.οπότε Δημητράκη φοιτητής είσαι και σε βολεύει το ενυδρειο ε?????????
![]() πάτησα πόδι τελικά έπειτα από ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χρήστο αν βρεις σε παρακαλώ σαλιγκάρια σφύρα και από εδώ γιατί Σέρρες δεν βρήκα ούτε ρουθούνι από δαύτα.Παρά μόνο κάτι μικρά με διάμετρο 2-3 cm και δεν πιστεύω να χωράνε εκεί μέσα 2,5-3cm ψάρια. καλα η σελιδα που εδωσε ο mikenuke μου ανατρέπουν το όλο σκεπτικό για to aquascaping.σαλιγκάρια άμμο και τίποτα άλλο τελικά |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλά πως?αφού το ψάρι είναι μεγαλύτερο από το σαλιγκάρι.πάντως πρέπει να βρούμε σαλιγκάρια.ποιος είναι για εξοχή???????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο είσαι στο πνεύμα μου!!! Περιμένω να δω πώς θα πάει η προσπάθεια σου στο 50 λιτρο και αν είναι μπορεί να επιχειρήσω και εγώ κάτι παρόμοιο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 30-01-07 στις 19:03 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι και πολύ καθαρή η φωτογραφία αλλά αν κάνει αυτό που νομίζω είναι εκπληκτικό!
|
||||
|
||||
![]()
Πες,αγάπη πάμε θεσσαλονίκη για σαλιγκάρια
![]() Σοβαρά τώρα,θα κατέβω το σάββατο στην αγορά(μοδιάνο),άν βρώ θα σου πάρω και για σένα.Πιστεύω κανα 30-40 κομμάτια(για τον καθένα) να κάνουμε δουλειά. Μετά αν έρθεις την κυριακή στην έκθεση θα σου τα δώσω |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενετε να βρεξει και μετα βγητε στην εξοχη να μαζεψετε σαλιγκαρια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο αν βρεις είμαι μέσα και μου τα δίνεις στην συνάντηση.Αναμένω
Θα βγαίναμε στας εξοχάς αλλά δεν βρέχει stav ![]() deMetrIs τα ψαριά σου έχουν κάνει σε τσίρκο το νούμερο με το κορίτσι λάστιχο? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκάρια βοηθούν στην χημεία του νερού?δλδ έχουν την ιδιότητα να το κάνουν μαλακό η σκληρό?
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω αλλά ξερω ότι οσο ποιο σκληρο ειναι το νερο τοσο πιο πολυ καιρο θα κανουν χωρις να "λιώσουν"
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά προς το παρών θα σταματήσω το ενυδρειο με ταγκανικα για λογούς εργασίας.σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και τις κρατώ για μελλοντική χρήση.ελπίζω μέσα στους επόμενους μήνες να ξανά ξεκινήσω.
Χρήστο εύχομαι να κανείς το ενυδρειο σου και να το παρουσιάσεις γρήγορα.και όταν βρω τον χρόνο να σου κλέψω ιδέες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να υποθέσω ότι θα βάλεις χρυσόψαρο;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Blanch είσαι κακιά.
![]() προς το παρών σταματώ γενικά να σκέφτομαι τι και πως λόγο ότι θα λείπω αρκετές ημέρες τις εβδομάδας και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ.όταν με το καλό τελειώσουν οι δουλειές μου το ξανά σκέφτομαι. αλλά λες να ασχοληθώ με χρυσοψαρο? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Που να δεις κάτι φωτό που θα σου στείλω σύντομα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στειλε καμιά σε παρακαλώ να δω τι παίζεται.θα το εκτιμούσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εξακολουθώ να είμαι πολύ κακιά!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λιγο βουτυρακι στο τηγανι, σκορδο ψιλοκομμενο προαιρετικα, και αδειαζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο βρήκες τελικά ε?ποσό μεγάλα είναι?μου άνοιξες την όρεξη να περάσω μια βόλτα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά,
το άνοιγμα είναι περίπου 2-2,5cm,το μήκος στην ευθεία είναι 4cm(άν το πάρω και το ισιάξω θα βγεί περίπου 6cm.Νομίζω ότι θα είναι καλό. |
|
||||
|
||||
![]()
Aκριβως την ιδια ποικιλια σαλιγκαριου εχω κι εγω στο ενυδρειο μου, τα πηρε η γιαγια μου απο μια λαικη στη θεσσαλονικη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοείς με το να το ισιάξεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
Ποιό φίλτρο για ενυδρείο 120 λιτ? | charpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-02-05 23:34 |
κιχλιδες! | antonis | Malawi | 11 | 05-12-03 00:51 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |