|
|||
|
|||
![]()
Βρήκα αυτή την ιστοσελίδα ψάχνοντας και σκέφτηκα ότι ίσως ενδιαφέρει κάποιους. Ακόμη μια εναλλακτική λύση δεν βλαπτει...
![]() http://www.lichtechellas.com/
|
||||
|
||||
![]()
Εκ πρώτης όψεος ακούγεται πολύ καλό το έχεις δοκιμάσει?
|
|||
|
|||
![]()
Όχι, μόλις το διάβασα, σήμερα το απόγευμα. Από αύριο θα αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα.
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι περισσότερο, τόσο καλύτερα! Οι πολλές επιλογές είναι ευλογία. Μακάρι και οι τιμές να μην είναι απαγορευτικές...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κανα νεο?φαινεται ενδιαφερον....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ΝΕΑ!
![]() Λοιπόν, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον εισαγωγέα, μου είπε ότι το σετ μετατροπής κάθε μιας από τις Τ8 σε Τ5 είνα γύρω στα 25 ευρώ αν το ballast είναι ήδη ηλεκτρονικό, ενώ γύρω στα 29 ευρώ αν είναι ηλεκτρομαγνητικό. Από ότι μου είπε, επειδή αυτός ασχολείται με μετατροπές φωτισμού βιομηχανιών και γραφείων, οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με την ποσότητα, οπότε (για παράδειγμα, τον ρώτησα) για 100 κομμάτια οι τιμές πέφτουν στα 22 και 26 ευρώ αντίστοιχα. ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια για μετατροπή σε κιχλίδες | roti | Malawi | 7 | 04-12-06 23:16 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |
Μετατροπή γλύκου σε marine | Jimsfe | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 24-01-05 20:26 |
Μετατροπή Solenoid Valve | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 08-11-04 12:56 |