|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Αγόρασα χθες το συγκεκριμένο θερμοστάτη που αναφέρει η CASPER (στο κουτάκι έχει ακριβώς τον ίδιο τύπο και οι αριθμοί από ένα έως 10 είναι ακριβώς έτσι ) δεν έχω κάνει ακόμα τις συνδέσεις, έχω όμως συνδέσει στο 8-10 το σένσορα και στο 6-7 το ρεύμα. Ανάβει κανονικά όμως στη οθόνη δεν μου βγάζει τη θερμοκρασία μου βγάζει ένα error`ε1`. Είναι αυτό φυσιολογικό επειδή δεν έχω κάνει τις άλλες συνδέσεις ή έχω πρόβλημα; Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο θέμα αυτό δεν εμφανίζονται για να μπορώ να δω ακριβώς τις συνδέσεις, υπάρχει τρόπος να τις εμφανίσω; Έχω καταλάβει περίπου την συνδεσμολογία αλλά μου χάλασε το κέφι αυτό το μήνυμα λάθους ας μου πει κάποιος τουλάχιστον για αυτό για να συνεχίσω, αλλιώς να τον πάω πίσω. Να πω ότι δεν ξέρω αγγλικά για να καταλάβω από το manual, που βλέπω ότι αναφέρει κάτι για το error `ε1`.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|