|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να μου στηλεις με πμ που βρηκες την θυληκια
και εγω εχω τρια ραμ μαλλον δυο θυληκο δε ξερω ακομα ομως... και ψαχνω για μια σιγουρη οπως την δικια σου που κανει μπαμ |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ θα σου στείλω,
Καλά θα ήταν να ξέρεις πρώτα τι έχεις και μετά να πάρεις άλλα. Ίσως χρειαστεί να δώσεις, στην περίπτωση που είναι όλα αρσενικά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stat : 29-01-07 στις 20:47 |
|
|||
|
|||
![]()
ναι μην ανυσηχεις τα εχω ολα under control
|
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο τα κλασσικα flakes παρε και κατεψυγμενες τροφες,bloodworms,δαφνια,tubifex,artemia κλπ!διαλεγεις!
ταιζε εναλλαξ τις κατεψυγμενες αλλα οχι καθε μερα,3-4 μερες τη βδομαδα το πολυ,και τις υπολοιπες διαφορα flakes ! ταισμα 1-2 φορες τη μερα ειναι καλα,και σε ποσοτητα που μπορουν να φανε μεσα σε 2λεπτα. και μην παραλειπεις τις αλλαγες νερου,ειναι πολυ ευαισθητα ψαρια ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Ψαριού [Microgeophagus ramirezi - golden] | Archon | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 27-05-05 21:00 |
Περί φύλλου… | Gandalf72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 11-02-05 08:40 |
Κατάσταση φύλλου Echinodorus Bleheri | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 08-12-04 16:39 |
Αναγνώριση είδους και φύλλου | koko | Malawi | 8 | 18-09-04 00:38 |
PLECOSTOMUS: Διαχωρισμός φύλλου | vagos1 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 14-01-03 19:44 |