|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους βλέπω φως!!!! μετά από σημερινές μετρήσεις, έχει πέσει λίγο η Αμμωνία και έχει ανεβή λίγο το Νιτρίτ,
αυτό σημαίνει ότι αρχίζει ο κύκλος στο ενυδρείο μου!!!! Συνεχίζω μέχρι να μηδενιστούν οι ενδείξεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπόψιν ότι με σημερινές μετρήσεις είμαι Αμμωνία=0
Νιτρίτ=0 Νιτράτ=30 P.H.=8,2 Νομίζω ότι μετά από ένα μήνα ο κύκλος ολοκληρώθηκε, όμως θα αφήσω να περάσει μία εβδομάδα ακόμη, εάν είμαι έτσι και από Δευτέρα, λέω να ρίξω το πρώτο ψάρι!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Και πριν το ρίξεις μια αλλαγή νερού?
|
||||
|
||||
![]()
...και να παρεις ενα ψαρι ευκολο και ανθεκτικο .
Μην παρεις κανενα ευαισθητο ψαρι που τρωει δυσκολα κλπ ...δεν ειναι καλη ιδεα να αρχισεις με κατεψυγμενες τροφες που θα επιβαρυνουν το ενυδρειο σου τωρα στην ''αρχη'' του ...χωρια το αγχος ![]() Τι σκεφτεσαι απο ψαρια ? θα πας σε δυο-τρια μεγαλα ή περισσοτερα μικροσωμα ? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω πάλι για 2-3 μεγάλα, δεν τα μπορώ τα μικρά κρύβονται και δεν τα βλέπω!!!
Βέβαια αυτή τη φορά με υπομονή!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαποιτοί ο κύκλος ως φαίνεται επιτεύχθει περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη και ψαχνόμαστε για το πρώτο ψάρι!!
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε μπράβο... καιρός ήτανε!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|