|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται πως θα ειμαι στην κοπη της πιτας... Αν καποιος μπορει να μου φερει λιγο για να αρχισω καλλιεργεια ας μου στειλει ενα πμ πρωτα οτι θα μου φερει..
Ευχαριστω προκαταβολικα!
|
||||
|
||||
![]()
τι μέγεθος φτάνουν τα Grindal ???
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα την αίσθηση πως τα γκαπάκια είναι χορτοφάγα...Στο site αναφέρει πως τα grindal είναι κατάλληλη τροφή... Τελικά τι ισχύει;;;;
|
|||
|
|||
![]()
Ειχες λαθος αισθηση!
Γκαπυ - ξιφοφοροι - πλατυ ειναι παμφαγα με κυριως τροφη πρωτεινη, τα μολλυ μονο ειναι αλγοφαγα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καλησπέρα ξέρει κάποιος,κάποιο μαγαζί στην Αθήνα να πουλάει καλλιέργεια?Αν γνωρίζει κανείς ας στείλει pm
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω στη Βεροια που θα βρω grintal;μηπως εχει κανεις να μου στειλει;
|
||||
|
||||
![]()
η συναντηση ηταν πριν δυο χρονια
![]() τωρα που μπορω να βρω στη Θεσσαλονικη; |
|
|||
|
|||
![]()
Να και μία καλλιέργεια.
![]() ![]() ![]() ![]() Όταν ταΐζουμε βουτάμε το πλαστικό στο νερό και αποδεσμεύουμε όσα σκουλήκια θέλουμε να ταΐσουμε. ![]() Το κολλημένο πάνω είναι η κροκέτα που δεν έχει φαγωθεί. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζουζούνια σε καλλιέργεια με grindals | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-06-06 19:32 |
καλλιέργειες σκουληκιών | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-03-05 22:25 |