|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κοιταζοντας ολα τα προηγουμενα ποστς σου καθώς και την επριγραφη του ενυδρείου σου έχω την εντυπωσηξ ότι κατι δεν παει καλά. Με 4-5 KH, καθώς και με χρήση τύρφης και DIY CO2 έπρεπε το νερό σου να έχει ήδη μαλακώσει και το pH να έχει πέσει. Συμφωνώ βέβαια με τον φιλο μου τον Νικ και τον θεοφιλο σε ότι σου ειπαν αφου τα ζουμια που βάζεις περσσότερο κακό κάνουν παρά καλό. Η τύρφη περα απο τις όξινες ιδιότητες της κανει πολύ καλό στους δίσκους και επιπλέον τους διεγειρει σεξουαλικώς.
Y.Γ. Το βραδυ θα ανεβσω φωτο απο μια παραλίγο επιτυχημενη αναπαραγωγή που μου έγινε τελευταιως. Παροτι ήμουνα σε διαρκη επικοινωνιά με τον φίλο μου τον Γιάννη(acct) εντουτοις δεν τα καταφερα ....kai πάλι.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δισκοενυδρείο μου | cutter | Δίσκοι | 45 | 24-08-06 11:10 |
Δισκοενυδρείο | CENTAUR | Δίσκοι | 48 | 15-12-05 19:10 |
Τρόπος λειτουργίας UPS | akisk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 07-11-05 00:42 |
Φίλτρανση σε δισκοενυδρείο | Theokyr | Δίσκοι | 16 | 25-08-05 14:30 |
τρόπος ψύξης νερου | scubas_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 30-08-04 15:48 |