|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδες! Ειμαι σε φαση αλλαγης χαλικιου λογω του οτι το προηγουμενο ειναι αρκετα χοντρο(~5-6mm)
και το ενυδρειο μου παει για φυτεμενο. Επειδη βιαζομαι πολυ (μερικα φυτα ειναι στον αερα) θα ηθελα τη γνωμη σας για το μεγεθος του κανουργιου: 1,5-2,5 ή 2-4 mm ? ![]() 1,5-2,5 δεν εχω βρει προς το παρον τοσο οσο θα χρειαστω και θελω να βαλω ενα μονο ειδος. Το 2-4 θα ηταν χοντρο ? Επιπλεον το υποστρωμα θα ηταν απαραιτητο για ενα φυτεμενο (χρησιμοποιω flourish ,iron ,potassium , sera flore plus) ?
|
||||
|
||||
![]()
Ψαξε για 1 με 1,5.. το πολυ 2. Τα πιο χοντρα εχουν προβλημα με τις λεπτες ριζες..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπόστρωμα, είμαι ικανοποιημένος με το Aquabase της JBL.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα έλεγα 1,5-2
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ΕΠΙΜΕΝΩ στο 0,5-0,8... απλώνουν πιο εύκολα τα runners...
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω απολυτως..!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εεεεε αφού "αποφανθήκαμε" εμείς οι ΜΠΟΣΤΑΝΑΔΕΣ, τέλος!!! ε θείο?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι αποστολη μου....νομιζω οτι το θεμα εχει πλεον τελειωσει..!!!
ΥΓ.ακους βασιλακη..???? αντε τσακισου και παρε το σωστο χαλικι,και φυτεψε τα επιτελους τα κακομοιρα τα φυτακια που τα λιβανιζεις εδω και μια βδομαδα.....αντεεεεεεε..!!!!!!!!χεχεχεχε..... |
|
||||
|
||||
![]()
Πες το και εγινε θειο! Να ξερεις οτι περιμενω σεμιναρια σκουπας βυθου ομως απο σενα..... αν ειναι εφικτη με τοσο λεπτο κοκκο. Αμμος δεν ειναι ουσιαστικα το 0.5-0.8?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
0,5-0,8. ΔΕΝ είναι άμμος...
|
||||
|
||||
![]()
ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ!!! 0,8-1,25 χαλαζιακο ουδετερο (γαιωδες).
Μολις ξεδιαλυνει το τοπιο θα δειτε νεες φωτογραφιες στην παρουσιαση ενυδρειων.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλη για χρηση λαμπας σε φυτεμενο | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-04-06 09:58 |
χαλικι | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 30-03-05 13:03 |
Βοηθεια για χαλικι | ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-09-04 21:36 |
Χαλαζιακο χαλικι για τον βυθο. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-11-03 01:59 |