|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να προσπαθήσω να περιγράψω τι θέλω να φτιάξω. Τα φωτιστικά που θέλω να τοποθετήσω θα βρίσκονται κρεμασμένα από οριζόντιο συρματόσκοινο πάνω από το ενυδρείο. Σκέφτομαι πως αντί να αλλάζω λάμπες (Lux) ανάλογα με τις ανάγκες (μικρότερη ή μεγαλύτερη ένταση) είναι προτιμότερο να σηκώνω/κατεβάζω τις λάμπες με κάποιο μηχανισμό. Πιθανά κάτι σαν το μηχανισμό στα φωτιστικά στις κουζίνες (τις στρογγυλές λάμπες φθορισμού με το σπιραλ) που ανεβοκατεβαίνουν. Στα ηλεκτρολογικά έχω βρει το μηχανισμό αυτό αλλά είναι πλαστικός και "καρφώνεται" στο ταβάνι, ενώ εγώ θέλω να στερεωθεί και να κρέμεται από το οριζόντιο συρματόσχοινο. Έχετε κάποια ιδέα;
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φώτα | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-11-06 03:51 |
λάμπες νεον για pc στα ενυδρεία μας | christipan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-03-06 18:47 |
Tests για ελεγχο συνθηκων στα ενυδρεια. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 40 | 23-02-06 11:50 |
Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή ψαριών | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-04 16:15 |