|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντος ως και κάπως φανατικός να προτείνω να χαρίσει τα υπόλοιπα εκτός των δίσκων?
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνησω μαζι σου,αλλα αναποδα....!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνίσω με τον κ.Καθηγητή(klaz).
Δώσε τους δίσκους για αρχή και μετά από κανά δύο χρόνια με πιό συμβατά ψαράκια για την εμπειρία σου κάνεις αυτό το δύσκολο άλμα. Οι Δίσκοι είναι ιδιαίτερα Ψάρια και χρειάζονται πολύ φροντίδα, τεχνική υποστήριξη, ΓΝΩΣΕΙΣ και χρόνο. Καλή Αρχή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις καλη παιδεια και σχεση με το χομπυ και εχεις στρωσει καλα το ενυδρειο σου ξεκινα με τους δισκους και παραμεινε στους δισκους αν εσυ νομιζεις οτι μπορεις και θελεις φυσικα.......και απο οτι διαβασα εχεις ενυδρειαρα ....εχεις ορεξη προχωρα για δισκους ....παρε και μια συσκυη α/ο και διαβασμα ....οτι χρειαστεις εδω υπαρχουν αρκετοι που θα σε βοηθησουν οτι ψαρια και να βαλεις....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 19-11-06 στις 11:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδιά για νάχουμε μια αρχή....
τί χρειάζεται να κάνω για να κατεβάσω το ph; 8,2 έχω τώρα και 7,8 είναι της βρύσης μου. Προσπάθησα χημικά αλλά δεν τα κατάφερα. Μια άλλη σκέψη, μήπως θα ήτανε καλύτερα να βάλω κιχλιδες που ταιριάζουν με το νερό της βρύσης μου; Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσφορά - Αντίστροφη όσμωση και ανταλλακτικά | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 218 | 10-02-07 16:59 |
Sos - Ψαρια Πεθαινουν | ψαρια και ψαρια | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 15-11-06 12:58 |
Λίγη βοήθεια please. Παρατήρησα στήν συσκευή του CO2..... | Makis M | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 18-03-04 12:59 |