|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε θα το πρότεινα, είναι όντως μικρό, άσε που το χώρισμα όπως το περιγράφεις θα επιτρέπει την επικοινωνία του νερού ανάμεσα στις δύο πλευρές όπότε το κάθε ψάρι είναι πιθανό να αντιλαμβάνεται την παρουσία του άλλου και θα είναι μόνιμα στρεσσαρισμένα...
Δεν παίρνεις άλλο ένα 5λιτρο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε δικιο παιδια τωρα που το σκεφτομαι θα ταλαιπωρηθουν πολυ τα ψαρακια εκει μεσα.Μαλλον θα παρω και αλλο ενα 5λιτρο.Ο μονομαχος που ειδα ηταν multicolour.Ηταν τοσο γλυκουλης.Θα βαλω ανουμπιες μεσα.Θα μου δωσει ενας φιλος γιατι του περισσευουν.Θελουν ομως πολυ φως αυτα τα φυτα?Διοτι δεν εχω λαμπα.Ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σοβαρά τώρα το ψαράκι σου χρειάζεται σίγουρα και λίγο φως (8-10 ώρες την ημέρα). Οι ανούμπιες ζουν, αναπτύσσονται και χρειάζονται λίγο φως, όχι όμως καθόλου... |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή … εάν το ενυδριάκι το βλέπει το φως της ημέρας … όχι να είναι στον ήλιο … αλλά να έχει ΦΩΣ ΗΜΕΡΑΣ … η anoubia δεν ... ?
Έχω την εντύπωση πως μπορεί να μην έχει ΤΗΝ ανάπτυξη αλλά θα είναι μια χαρά … |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να είναι μια χαρά! Αλλά δεν θα χαλάσει εύκολα!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό εννοούσα με "μια χαρά" ... πως δεν θα χαλάσει!
Συγγνώμη για την άστοχη έκφραση! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρυακι μου το βλεπει το φως διοτι το παραθυρο ειναι απεναντι,επομενως τη μερα εχει απλετο φως.Ευχριστω για τις πληροφοριες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Μονομαχος σε βαζο?? | silver | Bettas | 11 | 06-11-04 00:02 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |