|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
"φιλαρακι εδω σταματαμε για λογους ασφαλειας η αποψη βεβαια..."
έτσι νομίζω και εγώ "για τα αλλα που εβαλες συμφωνω...... ειναι πολυ ομορφα φωτιστικα και καινουργιες λυσεις για ενυδρεια χωρις καπακια και βγαινουν σε ποικιλια μεγεθων......θα τις προτιμησω στο επομενο ενυδρειο που θα το κολλησω μονος ....." όντως ωραία είναι, αλλά 100 ¤ εδώ 150 εκεί, έχει ξεφύγει ο προϋπολογισμός (ευτυχώς έδωσα το ενοίκιο...) Θα το ΄ψαξω πάντως λίγο ακόμα στο internet και θα σε ενημερώσω. Αν κάνεις προσπάθεια για DIY ενυδρείο (φαντάζομαι πιο μεγάλο από το συγκεκριμένο) ενημέρωσέ με για την εξέλιξη γιατί και εγώ το σκέφτομαι για αργότερα. Έχω διαβάσει αρκετά post για το θέμα αλλά δεν είμαι ακόμη σίγουρος για το όλο εγχείρημα ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |