|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=georgetax]παιδια πως καθαριζεται την αμμο απο το ενυδρειο?????με την σκουπα? TZO πραγματικα μου αρεσε παρα ποολυ το ενυδρειο σου (το εχω βαλει σαν desktop στο pc μου)κατι τετοιο σε πιο μικρο ονειρευομαι. ποιες ειναι οι νανοκιλχιδες? m’buna και non-m’buna σε ποια ανηκουν οι νανοκιλχιδες?
Παιδια κανενα μαγαζι που να πουλαει πετρες π.χ. δικοσμητικες ξερετε απο θεσσαλονικη?ειδα κατι πετρες moonstone h φεγγαροπετρες και μου αρεσαν πολυ για το ενυδρειο που ετοιμαζω.ειναι ολο τρυπες αν αγορασε κανεις περιπου το κιλο τιμη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 11-12-06 στις 23:04 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |