|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εψαξα αλλα δεν βρηκα .......οχι βεβαια και πολυ....γιαυτο σας παρακαλω υποδειξτε μου σημεια του φορουμ που να δεινουν πληροφοριες για po4
|
|
||||
|
||||
![]()
για γινε λιγο πιο σαφης..
τι ψαχνεις ακριβως? |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον θελω να ψαξω καλα οτι αφορα την δημιουργια την συσσωρευση του po4 στο ενυδρειου την καταπολεμηση του με φυσικο τροπο....την σχεση του με την καφε αλγη ....πως επιρρεαζει τα ψαρια και γενικα καθε πληροφορια δεκτη ....σε ευχαριστω για το ενδιαφερον....
|
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι πριν λιγα χρονια τα φωσφωρικα τα θεωρουσαμε υπευθυνα για διαφορες αλγες.
η αποψη για τα φυτεμενα τουλαχιστον ειναι οτι πρεπει να προσθετουμε και Po4 οπως προσθετουμε και νιτρικά. τελικα ειναι καθαρα θεμα ισορροπιας. |
|
||||
|
||||
![]()
οσο αφορα τα ψαρια??επιρρεαζουν με οποιον τροπο τη συμπεριφορα τους?σε ενυδρεια οχι φυτεμενα τα αποζηταμε η οχι η ειναι ουδετερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
στα ψαρια σε λογικες συγκεντρωσεις δεν παιζει ρόλο.
απο καποιο σημειο και μετά ειναι τοξικά, αλλά σε ενυδρειο που συντηρειται κανονικά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. εξαλλου στο ενυδρειο ερχεται με τις τροφές (εκτος αν προσθετουμε φυσικά) |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μενει καποια ποσοτητα κατω στον πυθμενα? εχει σχεση καθολου με των ψαριων τα αποβλητα η μονο με των φαγητων περισευματα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8327 Καταρχήν εχεις τεστ φωσφορικών και σου δείχνει υψηλές τιμές? Τι ειναι αυτό που πραγματικά σε ανησυχεί? Στα φυτεμένα πολλές φορές προσθέτουμε PO4 |
|
||||
|
||||
![]()
σου εστειλα μηνυμα και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον......εχω ανεβασμενες μετρησεις po4 το ενυδρειο μου δεν ειναι φυτεμενο.....συνδεονται με τον οποιοδηποτε τροπο τα po4 με αμμωνια no2 no3.......?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φωσφορικα εχουν να κανουν σε εμας τους δισκαδες κυριως με την τροφη που ριχνουμε,και τις αλλαγες νερου που κανουμε...
εσυ δηλαδη ποσο εχεις και με τι τεστ μετρας...? |
|
||||
|
||||
![]()
κανω το τεστ της σερα και ειναι πανω απο 2μγ ανα λιτρο μη σου πω πανω απο 4mg......δεν ταιζω πλεον καταψυγμενο και κανω μικρες αλλαγες στο νερο καθε 3 4 μερες.........
|
|
||||
|
||||
![]()
το φοβομουνα για τη σερα...εχει μεγαλη αστοχια υλικου,και εξαιτιας της ταλαιπωρηθηκα αρκετα με bga...πανε παρε ενα τεστ της api για να εισαι σιγουρος.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι η πιο διαδεδομενη μαρκα στα pet-shop.
Από την άλλη τα τεστ της εχουν την ταση να χαλάνε εύκολα. (Μου εχει χαλάσει τεστ για GH.... :eek: ) ενώ αρκετοί έχουν ταλαιπωρηθεί με τα τεστ No3 (ενα δυσκολο ομολογουμενως τεστ) Απο την άλλη ειναι ελαφρως φτηνότερα (για υγρα) Ισχυει ο κανόνας του οτι πληρώνεις πέρνεις. Σιγουρα δεν ειναι και για πέταμα. Υπάρχει κάπου ενα παλαιότερο ποστ που τα συγκρινει αναλυτικά.. Mr Linkman? |
|
||||
|
||||
![]()
εχουν την ταση να χαλάνε εύκολα.........και εμενα μου χαλασε ενα gh τεστ αλλα ειδα μετα οτι ειχε περασει η ημερομηνια ληξης του υλικου....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=6941 http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=6920 |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ είχα πρόβλημα με τεστ ΝΟ3 της sera . Βέβαια το ότι έτυχε σε μένα, δεν το κάνει "κανόνα" ότι τα τεστ της συγκεκριμένης εταιρίας δεν είναι καλά, αλλά απ'ότι βλέπω είχαν κι άλλοι στο παρελθόν πρόβλημα.....
Ο τρόπος που εφαρμόζω εδώ και πολύ καιρό, είναι τα διπλά τεστ που κατά καιρούς παίρνω. Κάποιες φορές δηλαδή, παίρνω δύο διαφορετικών εταιριών τεστ για κάποιες από τις μετρήσεις μου, και από καιρό σε καιρό, μετράω και με τα δύο. Ετσι τσεκάρω το ένα με το άλλο. "Πονάει" η τσέπη μου λίγο παραπάνω μεν, αλλά είμαι πιο σίγουρη. Πάντως κι εγώ έχω καταλήξει ότι μπορώ να εμπιστεύομαι την Aq.Pharm. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευτυχώς το μαγαζί που το αγόρασα μου το άλλαξε με της ΑΡΙ και υσήχασα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|