|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ισως , για μενα ειναι σιγουρα, το καλυτερα - προσεγμενο- ενυδρειο που εχουμε φτιαξει στο συλλογα.
![]() ο τυχερος καμαρωνει... ![]() καλο γεμισμα φιλε δημητρη!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο....!
![]() ![]() ![]() ![]() Φαίνεται μεγάλο..Πόσα λίτρα είναι..? ![]() Αυτό το μαυρο πράγμα στην δευτερη φωτό, στις σχισμές του ενυδρείου τι ενίαι..? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο.
Οταν έρθει η ώρα θα με βοηθήσετε να φτιάξω και εγώ ένα, εεε καταπληκτικοι χομπύστες??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κόντρες μετρημένες στο χιλιοστό! Εφάμιλλο με τα εργοστασιακά ![]() Τι άλλο να πω? Καλορίζικο Κε. Reefα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα την ευκαιρία να το θαυμάσω από κοντά το περασμένο Σάββατο.
Πολύ προσεγμένη δουλειά και μπράβο. Ανυπομονώ να δω τελειωμένο και το επάνω μέρος όπου και ο τζαμάς έχει δώσει ρέστα. Με τέτοια δουλειά αναμένεται μέγαλη ζήτηση για ....ανάλογες υπηρεσίες στο μέλλον.... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caverman : 03-10-06 στις 11:46 |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω την μόνη σχεση που εχω με το αντικειμενο ειναι οτι ειναι φιλοι μου οι Δημήτρηδες , ακου "εργοδηγος"
![]() Ειναι ομως πολυ προσεγμενο , μπραβο στα παιδια . Αντε και με κοραλλια μεσα Δημητρη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι, ως μικρός και ταπεινός εργάτης τι να πω? Αχ αργεί και το επόμενο καλοκαίρι να πάρουμε καμιά άδεια να ξεκουραστούμε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα έχει και γουρουνόπουλο μέσα για στρώσιμο? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή θεωρώ αυτονόητο ότι όταν αναφερόμαστε σε μπύρα θα πρέπει να ενημερώνομαι και εγώ, και κάτι τέτοιο δεν έγινε
![]() ![]() Και έχω να κάνω και βαρυσήμαντη δήλωση: Μπύρα χωρίς Λιόλιο, πολύ απλά δε γίνεται ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 03-10-06 στις 19:11 |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε! Ποιός κόλλησε τις κόντρες???
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι οπως ταλεει ο αποστολος!!
ο εργατης εκτελεσε εντολη, αρα δεν φταιει... ![]() αυτος που πηρε αλφαδιά ομως... ![]() παρεμπιπτωντος, ολες οι φωτο και εδω καιστο ποστ απο το περασμενο σαββατο, ειναι τραβηγμενες απο το εργαλειο του...εργατη, Δημητρη. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 04-10-06 στις 08:28 |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όχι, διαφανη είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μαυρο γύρω από το ενυδρείο τι είναι....?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...οι κόντρες του τζαμιού!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λαθος αποστολε.........προχειροδουλεια του μαστορη ειναι .........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δημητρη σε λάθος ανθρωπα εμπιστευτικες τα ψαρακια σου................. Περιμενε όταν κολησω το δικο μου για δεις μαστορια φίλε μου....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ αποστολη συμφωνάς??????????
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλατανοφυλλα σε ενυδρεια | soza | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-05 02:21 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |