|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, από τη φώτο δεν μπορώ να καταλαβω αν είναι caridina japonica ή ghost! Αν κάνεις μια αναζήτηση ghost schrimp θα βρεις φωτογραφίες. Μοίαζουν πολύ, και στα πετ σοπ τις πουλάνε με το ίδιο όνομα. Είχα πάρει δύο από αυτές και μια νύχτα... ΤΣΑΑΑΚ! πάει η ουρά του μονομάχου. Του φάγανε τη μισή ουρά. Έφριξα.
Το πάθημα μάθημα, ούτε σαλιγκάρι δεν βάζω από τότε, ποτέ δε ξέρεις... Λένε ότι τρώνε και μικρά ψαράκια ...Evil... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και αν γίνει το ανάποδο ???????? και ξαφνηκά .... παφ............ και εξαφανίστηκε... πάει η γαριδούλα .. άφαντη !!!!!!! τι μπορεί να έγινε ????? δεν υπάρχει ούτε ίχνος !!!! ![]() ![]() ![]() και μην αρχίσετε πως έχει κρυφτεί γιατί έχω ψάξει τα πάντα (τα όποία δεν είναι και πολλά λόγω μόλις 8 λιτρων). Υπάρχει περίπτωση να την έφαγε ο άλλος ο μούργος ????? γμτο .. τι άλλο να βάλω μέσα που να έχει μέλλον ????? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να μη βάλεις τίποτα άλλο μέσα, άλλωστε οι μονομάχοι είναι απο τη φύση τους μοναχικά ζώα, δεν τους αρέσει και πολύ η παρέα... Θα μπορούσες να βάλεις κανένα σαλιγκάρι που να μην τρώει τα φυτά σου, αλλά και πάλι μπορεί να του επιτεθεί ο μονομάχος (σπάνιο αλλά συμβαίνει - μάλιστα είδα σε ένα site όπου έψαχνα για ψάρια που τρώνε σαλιγκάρια και έιχε και τους μονομάχους στη λίστα!)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω πιστευω οτι η γαριδα σου ειναι καπου κρυμενη ισως αλλξε κελυφως και τωρα κρυφτηκες δεν νομιζω ο μονομαχος να φαει μια ολοκληρη γαριδα χωρις ιχνη να την σκοτωσει οκ αλλα οχι και να την φαει
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι και εγώ έψαχνα μάταια τα 2 Tetra .... Που είναι μα που είναι .... έ μέχρι που είδα τον μονομάχο να τρώει το 3ο και τελευταίο ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αααααααα το καθικάκι .....
οποτε έφαγε (μάλλον) και τη δικιά μου τη γαριδούλα !!!!! θα του κάνω βασανιστήρια να τα πει ολα !!! θα του βάλω μέσα στο 8lt ενα πυράνχας !!!! χαχααχαχαχαχαχ |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ....
Η japonicoula ... is back !!! μετά από τόσες μέρες κάνω εχθές μία αλλάγή νερού και .. .τσουπ... νάτη η κυρία ... δεν μπορώ να το πιστέψω.... καλά που ήταν ??? και ναπω ότι έχω ένα 400λτ ενυδρείο ... 8 λίτρα έιναι όλα και όλα !!!!! και όταν την έψαχνα το είχα αδιάσει σχεδόν όλα !!!! ![]() είχατε τελικά δίκιο !!! ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
ειδες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|