|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα μου αρεσει πολυ το ενυδρειο σου απλα αν το ειχα εγω θα προσθετα και κανα ξυλο επιππλεον για κρυψωνα για καλυτερο περιβαλλον για τους δισκους και για ομορφια βεβαια ολα αυτα ειναι αντικειμενικα επισης θα εβαζα σε ενα απο τα φιλτρα σου και μια ευκαταφρονητη ποσοτητα τυρφης.Βεβαια χωρις να ειναι κατι απαραιτητο απο ολα αυτα.Καλη συνεχεια και περιμενουμε φωτο με τα δισκακια σου(Σε κανα μηνα θα χαλασω το 600λ ενυδρειο μου με δισκους (με μεγαλη μου λυπη γιατι με καλει η μαμα πατριδα) αν δεν εχεις ακομα παρει δισκους ελα απο εδω να ριξεις μια ματια γιατι θελω να τους δωσω σε ανθρωπους με μερακι και φαινεσαι ενας απο αυτους.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
150 λιτρα για δισκους? | dracula7 | Δίσκοι | 12 | 22-11-05 00:57 |
Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |
φυτα για δισκους! | nhreas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 10-01-04 18:53 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |