|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας και πόσα ψαράκια αγόρασες και αν γνωρίζεις πόσα αρσενικά και πόσα θυλικά; Ελπίζω να μην είναι πολλά. Και μην ανυσηχείς. Ακολούθησε τις συμβουλές που σου έδωσαν παραπάνω και όλα θα πάνε καλά...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και νομίζω θα συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι πάρε τεστ! Δεν θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις αλιώς την πορεία του ενυδρείου σου τουλάχιστον μέχρι να στρώσει και μέχρι να αποκτήσεις εμπειρία!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα 5 ψαράκια... Ένα αρσενικό και 3 θυληκά Guppy ( διάβασα ότι είναι καλό η αναλογία αρσενικών θυληκών να είιναι περίπου ένα προς τρία για να μην στρεσάρονται οι θυληκές από το πολύ κυνήγι με το αρσενικό ) καθώς επίσεις και ένα γατόψαρο (δεν ξέρω τι γατόψαρο είναι ακριβώς πάντως έχει σκούρο χρώμα ) για καθαρισμό του ενυδρείου (έτσι μου είπε ο μαγαζάτορας )
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα... Μπορώ να σας ρωτήσω κάτι; Το κερατόφυλλο και το java moss είναι στην ουσία το ίδιο φυτό; Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με τα φυτά μου από τότε που έβαλα τα ψάρια καθώς ορισμένα από αυτα ( μάλλον το γατόψαρο ) αρχίζουν να τα ξεπατώνουν. Τι μπορώ να κάνω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το γατόψαρο μήπως είναι κάποιος πλεκόστομος? Δύσκολο να ξεριζώνει το corydoras τα φυτά σου, σε αντίθεση με κάποιον πλεκόστομο. Μια φωτό θα βοηθούσε. Όσον αφορά το κερατόφυλλο και την Vesicularia dubyanna
είναι δυο διαφορετικά φυτά φωτό εδώ: Vesicularia dubyanna (java moss) Ceratophyllum demersum (κερατόφυλλο) Πληροφορίες εδώ : www.tropica.com
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Δεν ξέρω αν πρόκειται για πλεκόστομο... Θα ανεβάσω καμιά φωτογραφία να μου πείτε για τί πρόκειται...Μπορώ να ανεβάσω και τα φυτά μου για ναγνώριση;;; PascM μου έστειλες ένα link από το Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Τι ακριβός πρέπει να βρώ εγώ εκεί; Plz στείλτε μου link να διαβάσω τί ακριβώε είναι τα αρτέμια και πώς μπορώ να έχω τα δικά μου. Ευχαριστώ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY EC/TDS meter | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-02-06 01:40 |
Νέος στα ενυδρεία που χρειάζεται συμβουλές. | ThDam | Χρυσόψαρα | 5 | 20-09-04 00:40 |
Πόση τροφή χρειάζεται; | iro | Ζωοτόκα | 3 | 20-06-03 18:54 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |