|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που θελω εγω να πω μονο ειναι οτι το θεμα αυτο επρεπε να ανοιχτει απο ενα μοδερατορα και οχι απο απλο μελος,εκτος και αυτο το μελος εχει παρει λαθος απαντησεις απο αρχαριο οπως λεει και εχει παθει ζημια.αλλα υπαρχουν και αρκετα members τα οποια ναι μεν ειναι στο forum membersh junior αλλα εχουν αρκετη εμπειρια να απαντησουν σε πολλα,δεν μιλαω για τον εαυτο μου εγω ειμαι και το λεω αρχαριος.αλλα κατι που ξερω οτι ειναι σωστο και το εχω δοκιμασει θα το πω χωρις να διστασω( απο ερωτηση για τα ψαρια μεχρι diy).και κατι αλλο με τον τιτλο του ποστ,τι θα πει ασχετους????αρχαριοι μπορει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 03-10-06 στις 17:58 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση για νέα μηνύματα και απαντήσεις | pani | Greek Aquarist's Boards | 36 | 13-07-05 12:54 |
Ερώτηση! RO (χωρίς υπονοούμενα οι απαντήσεις παρακαλώ) | BILAS | Malawi | 7 | 10-02-04 18:08 |