|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
επιοικως απαραδεκτο το ποστ!προσβαλει πολους απο εμας και παρολο που καταργει το δικαιωμα του λογου βρισκει συμφωνα πολλα και απο τα παλαιοτερα μελη! τοτε ποιος ο λογος της δημιουργιας αυτου του σαιτ? συμφωνω με το μελος jstiva σε οσα λεει...αν δεν ρωταμε πως θα μαθουμε και αν δεν πουμε την κοτσανα μας πως θα διορθωθουμε? εγω προσωπικα χαιρομαι οταν απαντανε στα ποστ μου γιατι δειχνει πως καποιος το διαβασε και ενδιαφερθηκε και λεγοντας την κοτσανα του θα μαθει και αυτος αργοτερα απο την σωστη απαντηση καποιου αλλου. τελος παντων ειχα πολλα να πω αλλα με υπερκαλυψε το μελος jstiva που μιλησε αρχιτερα. ολα αυτα που σπευδετε να μαζεψεται με τις τελευταιες απαντησεις σας συγνωμη αλλα μου φαινονται με επιχρυσωμενο χαπι......
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση για νέα μηνύματα και απαντήσεις | pani | Greek Aquarist's Boards | 36 | 13-07-05 12:54 |
Ερώτηση! RO (χωρίς υπονοούμενα οι απαντήσεις παρακαλώ) | BILAS | Malawi | 7 | 10-02-04 18:08 |