Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dr_yianni
To γαμ...το μας πειραξε, εδω ολο το site ειναι γεματο απο τετοιους χαρακτηρισμους, οπως μ...ας, χοντρομ...ας, μ...α και αλλα, και αμα θες σου λεω και που ακριβως, σε μενα βρηκες να κανεις την παρατηρηση ,???, και μαλιστα ενω ρωταω κατι σοβαρο? Σου δειχνουν με το δακτυλο τη σεληνη δηλαδη,και εσυ μου λες να κοψω τα νυχια μου ? Ωραιος moderator, ευχαριστω.
|
Δεν είμαι συντηριτικός,ηθικολόγος ή σοβαροφανής και δεν έχω πρόβλημα με τις συγκεκριμένες λέξεις όταν τις χρησιμοποιεί κάποιος με την παρέα του,τους φίλους του,στο γήπεδο ή στο καφενείο και γενικά με αυτούς που του έχουν δώσει το δικαίωμα να το κάνει.
Σε ένα φόρουμ όμως στο οποίο υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες συμπεριφοράς και που όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να τους τηρούμε....ΝΑΙ...έχω πρόβλημα.
Δεν κάνω διακρίσεις εδώ μέσα και ναι....εσένα είδα να το γράφεις,σε εσένα έκανα μια υπόδειξη.Ρώτησες κάτι σοβαρό και σου απάντησα ευγενέστατα και με κατανόηση ως προς το πρόβλημα σου.
Ζητώ συγγνώμη αν δεν είδα κάτι σε άλλη δημοσίευση ώστε να πράξω ανάλογα.
Kαι τελειώνοντας...το αν είμαι καλός διαχειριστής ας το κρίνουν αυτοί που μου εμπιστεύθηκαν αυτήν την ιδιότητα.