|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Μετα απο πολυ καρο "εψησα" ενα φιλο μου να παρει ενυδρειο.για λογους κοστους του εδωσα ενα υποστρωμα που ειχα στο μπαλκονι μεσα σε μια σακουλα(περιπου 6 μηνες). Ειναι ενα μιγμα λαβας και χαλικιου. Την 2η μερα λειτουργιας του ενυδρειου βγηκε αυτο το γλοιωδες μπεζ-ασπρο πραγμα σε 1 απο τα 3 ξυλα που βαλαμε και ειχα αγορασει απο pet-shop. Το εβγαλα,το εβρασα και παλι τα ιδια. δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα φύγει από μόνο του κάποια στιγμή .
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι να φυγει μονο του δεν εχω κανενα προβλημα το θεμα ειναι μην επηρεαζει τα ψαρια η τα φυτα που θα βαλω σε λιγο. Ξερεις καποιος τι ειναι και αν επηρεαζει τιποτα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tα ψαρακια δεν θα παθουν τιποτα.
Εχει συμβει και σε μενα αρκετες φορες.. Εγω προσωπικα το τραβηξα με ενα σωληνακι, ωστε να μην βγαζω ξυλα. Ειναι υποθεση λιγων ημερων.. σταδιακα, θα φυγει μονο του.
|
||||
|
||||
![]()
Ξήλωσα το χαλικι και το έχω δυο μέρες σε λεκάνη με νερο-χλωριο στην γνωστή αναλογία. ΤΟ χαλίκι ήταν η πηγή του προβλήματος άλλωστε.
Τις ρίζες τις έβρασα (και το μετάνοιωσα μετά).... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|