|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον απαφασισαμε με τον αδερφο μου να ακολουθησουμε τις οδηγιες σας.. Δεν ειναι δυνατον να ξερουμε οτι τα ψαρακια εκει μεσα τυρανιουντε και να τα αφησουμε αβοηθητα..
Το ενυδρειο που θελουμε να φταιξουμε ειναι φυτεμενο (πολλα φυτα) και μικρα ψαρακια.. Τα ψαρια που υπαρχουν μεσα θα φυγουν σιγουρα (εκτος απο το μαχαιρι που θα δοκιμασει μια συμβιωση με τα μικρα ψαρια και αποδειχθει ακαταλυλο θα φυγει). Ελπιζω να θυμαστε την περιπτωση μου! Λοιπον, θα χρειαστω κατι ακομα για αυτο το ενυδρειο; Θυμαμαι ειχατε πει οτι το χαλικι μου ειναι μεγαλο για φυτα. Θα χρειαστει να βαλω μικροτερο; Επισης μπορειτε να μου πειτε φυτα χαμηλων απαιτησεων ποα να μπορω να συντηρησω ευκολα; Τι προτεινεται εσεις για ψαρακια; Υποθετω μικρα ζωοτοκα αλλα τι ειδη; Θα χρειαστω κατι αλλο για το ενυδρειο; Οπως δευτερη λαμπα η συσκευη CO2; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ;;; | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:37 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |