|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια η προσπαθεια συνεχιζεται,οσο για τα φυτα ισως να δειξουν πιο ομορφο το ενυδρειο αλλα δεν θα βαλω σε αυτο το setup,θελω να τονισω οτι αυτο το αποτελεσμα οφειλεται σε πολλα παιδια απο εδω που χωρις να με ξερουν,ακομα και μεσα απο τα λαθη τους η τα δικα τους υπεροχα ενυδρεια μου εδωσαν ιδεες να φτιαξω και εγω μονος μου το δικο μου ενυδρειο
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |