|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα λεγατε αν εμπενε ορθογραφικός ελεγος στα μηνυματα(οπως του Word) θα εσωζε αρκετους (ειδικα αν κρινω απο τον εαυτόμου),βεβαια δεν ξερω αν ειναι εφικτο αλλα θα ήταν σιγουρα καλο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 19-07-06 στις 10:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι εφικτό το θεωρώ και εγώ πολύ καλή πρόταση! Τώρα το πόσο δύσκολο ας μας πουν αυτοί που ξέρουν τον τρόπο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αίλα μορέ σειγά σε τυ χριάζετε τόρρα κάτυ ταίτιο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πεδειά αιγό τω βρύσκο μοια χαρά κε αίτσει ώπος οίνε πάντος...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τΟττάι εαιντάκσυι αυου δεν σἆσ χριαζεταιε...τη να κανοϋμε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Χα,χα,χα είσαστε άπαιχτοι
![]() Δεν ξέρω πάντως αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο και να πω ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αυτή την στιγμή. Οπότε είναι κομματάκι δύσκολο να γίνει. Μέχρι τότε όποιος έχει την ευχέρεια μπορεί να πληκτρολογεί τα μυνήματα του στο word πριν τα postάρει εδώ έτσι ώστε να τα τσεκάρει. |
|
||||
|
||||
![]()
δαιν παται καθωλου καλα,κε τω ξαιραιται....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ώττοι ποις
|
||||
|
||||
![]()
σταματοισται βραι....υσται ταιλυος ανωρθωγραφι........
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φοίλλε klaz τω "καλά" τω αίγραπσες λάθως
|
||||
|
||||
![]()
τυ λαις τορα φηλαρακοι αντονει..???δαιν κανο εγο πωται λαθι....μυπως εσοι τα μπαιρδαιβοις λοιγω...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντος klaz δεν ξαιρθισ να γραυοις αντει γυϊα ;; χρυσσιμοπιυς ??
ντρόπι...τ.τ.τ.. |
|
||||
|
||||
![]()
@μωνταιραιοιτωρς. κιρυοι σας παρακαλο να τω μαιταφαιρεται στω παντως αιποιστυτου...ευχαρηστο πωλλοι
|
|
||||
|
||||
![]()
E ρε και να πιασουν λιγο ακομα οι ζεστες...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο ποστ δεν είναι στην κατηγορία για καφέ φίλε Κώστα. ¶ρα άν θέλεις πλακίτσα ξεκίνα άλλο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην αδικεις την ζωη,ειναι απο μονη της αδικη......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγα μη το μεταφερουμε κι ολας....σβου...βρεεεεε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
E?
![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδιά πριν το "σβου" μπορεί να μου πει κανείς η άνω τελεία πως μπαίνει? (αν υπάρχει)
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα απ οτι καταλαβαινω μονον η αναθεωρηση του αρθρου 16 θα λυσει το προβλημα της παιδειας γενικα και της ορθογραφιας ειδικοτερα...
|
|
|||
|
|||
![]()
alt + 0183
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι το Middle dot, "τελεία·" από το character map βρίσκω την άνω τελεία "τελεία·" αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο να την βάζω από το πληκτρολόγιο...
|
|
|||
|
|||
![]()
respect
![]() Για την εισαγωγή Unicode χαρακτήρων στο word , στο wordpad και γενικά σε οποιοδήποτε editor (με rich edit controls version >3.0) χρησιμοποιείς το alt+x . (γι αυτό σου είπα για το alt + 0183 το οποίο δουλεύει πχ στο forum ενώ το 0000 alt + x όχι και πρέπει να πέσει copy/paste ![]() Για την κανονική άνω τελεία ( · ) λοιπόν στο word , δοκίμασε το 0387 alt+x . Αν πάλι χρησιμοποιήσεις το alt + 0183 δε νομίζω να το καταλάβει κανένας εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις ψαγμένων όπως εσύ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για εισαγωγή στο forum μιλούσα δεν τα γράφω πρώτα κάπου αλλού οπότε μάλλον θα πέφτει copy-paste...
![]() ευχαριστώ για την απάντηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς το charmap δεν υποστηρίζει ανάθεση συντόμευσης , άρα ναι copy/paste και άγιος ο Θεός ... εκτός και αν ... καταφέρεις τον Admin να κάνει κανένα "Ano Teleia Mod" στο vBulletin και να έχεις το δικό σου "ανω τελεία κουμπάκι"
![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|