|
||||
|
||||
![]()
βρήκα σε ένα πετσοπ κάτι μικρά Rineloricaria (δεν ξέρω ποιο είδος ακριβώς) και ήθελα να ρωτήσω, ξέρει κανείς αν είναι αλγηφάγα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι είναι αλγοφάγο αλλά μην περιμένεις και να τα κάνει λαμπίκο.
Θέλει τα αγγουράκια του, τα μαρουλάκια του και τις σπιρουλίνες του. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ τον αγόρασα
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος απο το οτι τρωνε αλγη,κανουν πολυ καλη δουλεια και στον καθαρισμο της αμμου,αν εχεις,και ετσι αποτρεπουν την δημιουργια ανεροβιων αποικιων.Ομως οπως ειπε και ο συνμοδερατορας ειναι σημαντικο το να ταιζονται καθως η τροφη που βρισκουν με τους τροπους που αναφερθηκαν ειναι πολυ λιγη.
|
||||
|
||||
![]()
του έβαλα αγγουράκι το βράδυ αλλά δεν κατάλαβα αν έφαγε τελικά, είναι και πολύ μικρός ακόμα...
άμμο δεν έχω στο μεγάλο αλλά πως ακριβώς την καθαρίζει? έχει κανείς από εσάς? ο δικός μου είναι ο parva μάλλον. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ο κύριος είναι parva ή misiones,στην 1η φωτο είναι ένας parva και στην 2η misiones. θα ανεβάσω φώτο σύντομα να τον δείτε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για την πληροφορια.φαινεται ενδιαφερον ψαρι........
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο τον πήρες?Και πόσα εκατοστά είναι περίπου?
|
|
||||
|
||||
![]()
τον πήρα 8 ευρώ, είναι 5 cm περίπου τώρα και γίνεται 12
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Rineloricaria κυκλοφορουν συνηθως με το στομα μεσα στην αμμο.Ετσι οτιδηποτε φαγωσιμο εντοπιζεται με τη βοηθεια των πολυαριθμων μουστακιων που βρισκονται γυρω απο το στομα.Με αυτον τον τροπο η αμμος και ανακατευεται αλλα και καθαριζεται απο υπολειματα τροφων.
Εγω εχω ενα αρσενικο Rineloricaria πιθανοτατα parva εδω και 2 χρονια.Το ποιο ειδος ειναι σιγουρα θα το εξακριβωσω μεσα στο καλοκαιρι που θα εχω καποιο χρονο μια και θελω να του βρω ταιρι.
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω χαλίκι λάβα για υπόστρωμα... τι μπορώ να τον ταίζω? ο halvas είπε αγγούρι, μαρούλι και σπιρουλίνα, για σπιρουλίνα θα αγοράσω κάτι σχετικά χαπάκια, μαρούλι αγγούρι θα δοκιμάζω να βάζω, υπάρχει κάτι άλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπανάκι, κολοκύθι, φύλλο από παντζάρι, καρότο...
Όλα ζεματισμένα σε βραστό νερό για 5 λεπτά για να πιάνουν πάτο και να είναι μαλακά. Κάθε μέρα αντικαθιστάς με νέο. Μήπως έχει δεί κανείς σε μαγαζί της Αθήνας πρόσφατα το ψαράκι αυτό;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caverman : 22-06-06 στις 14:14 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ Strahos (STR_thess),
είμαι ήδη στην μπρίζα αφού έχω ένα μικρό που του μοιάζει. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάποιος parotocinclus αλλά δεν το έψαξα γιατί είναι πολύ μικρό ακόμη (<1,5 cm) και περιμένω να μεγαλώσει λίγο πριν επιχειρήσω να ψάξω με φωτό. Με ενδιαφέρει να του βρώ παρέα. ![]() Το συνεχίζω εδώ...http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12387 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caverman : 26-06-06 στις 09:08 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκάπι τρώνε φυτό! | Celda | Ζωοτόκα | 4 | 31-10-05 21:20 |
Εσκεμμένη πρόκληση άλγης, και πιθανότητες ελέγχου της.... | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-09-05 10:23 |
¶λγη Νο3. "Η τελική αναμέτρηση" | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 22-09-05 14:00 |
Brush ή hair algae ;;; | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:40 |
Glyptopterichthys gibbiceps | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 19:13 |