|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να έχει κρυφτή στα φυτά δεν ξέρω…. ¶μα μου κάνει τπτ στο ενυδρείο μου θα το τσακίσω
|
|
|||
|
|||
![]()
Το έβγαλα το έντομο νόμιζα ότι ήταν λιβελουλα αλλά εδώ που μένω έλεος πως να ήρθε??
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως εβγαλες καμια καλυτερη φωτογραφια;
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι, μόλις το είδα το έπιασα αμέσως με την απόχη και το πέταξα στο μπαλκόνι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κρίμα... ήμουν περίεργος για την ταυτότητα αυτού του πλάσματος...
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι προνύμφη damselfly. είχα ένα ίδιο στο ενυδρείο μου, προσγειώθηκε, δεν είχα βάλει ούτε καινούργια φυτά ούτε ψάρια.Ήταν ακριβώς το ίδιο. Μου είπαν πως τρώει μικρά ψαράκια, εγώ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Περίπου ένα εκατοστό, και πράσινο. Δεν αποκλείεται να το πετύχεις και σε άλλα χρωματάκια! Κάποια στιγμή (περίσσοτερο από μήνα) εκκολάφθηκε. Βγήκε ένα έντομο (μικρότερο από λιβελούλα), πολύχρωμο. Δεν μπορούσα να το αφήσω ελεύθερο, στο κέντρο της Αθήνας, και το κράτησα στο κενό ανάμεσα στο νερό και το καπάκι του ενυδρείου. ¶ντεξε τρεις μέρες μέχρι να το βρω νεκρό...
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί δεν μπορούσες να το αφήσεις ελεύθερο στο κέντρο της αθήνας???
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
S.O.S. Άρρωστο Kribensis | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:17 |