|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα πηγα σε ενα πετ σοπ για να αγορασω αυτη την τροφη TETRA FREsH DELICA whole bloodworms ειχα ακουσει οτι ηταν αρκετα καλη και ειπα να τη δοκιμασω στους μονομαχους μου !
![]() ![]() ![]() και ειναι αρκετα οικονομικη εδω στην κυπρο ειναι λιγο παραπανω απο 6 ευρα ! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 19-06-06 στις 14:45 |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμ .. άντε να την βρώ αυτην εδώ στην χαλκίδα ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εδω την εχω βρει γυρω στα 4,5 αν δεν απατωμαι!στο water inn.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω ξερω ποια λες...ειναι οντως πολυ καλη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα την βρήκα και την πήρα και εγώ όντως οι μονομάχοι κάνουν σαν τρελοί ,για πείτε μου όμως η ημερομηνία που γραφει είναι ημερομηνία παραγωγής και αν ναι σε ποσο καιρό λήγει η ημερομηνία λήξεις
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν νομιζω η δικη μου γραφει (μονο μια ημερωμινηια εχει ) 30.09.2006 αρα δεν νομιζω να ειναι η ημερωμηνια παραγωγης γιατι ακομα να ''ερθει'' αυτη η ημερωμηνια αρα μαλλον ειναι η ημερομηνια ληξης...
![]() ελπιζω να μην αγορασες λιγμενη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η δίκια μου λέει 10/11/05 μάλλον πρέπει να την παω πίσω το απόγευμα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο σαλόνικα υπάρχει κάπου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα χειροτερο θεαμα ειναι τα γκρινταλ ή τα microworms, ομως ειναι πολυ χρησιμα και θρεπτικα.
Οι συγκεκριμενες τροφες (σε τζελ) ειναι πολυ καλες. |
|
||||
|
||||
![]()
αγοράστηκε και η συγκεκριμένη τροφή ...... όντος την τίμησαν ιδιαίτερα ....
για να δούμε και τι λέει απο θέμα υγείας .... :d
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα και εγώ σήμερα bloodworms . Τα τετρα μου τρελάθηκαν ,αν και ήταν αρκέτα για 17 τέτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
οντως,τα ψαρια λατρευουν τα σκουληκια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στη θεσσαλονίκη πρέπει να έχει ο αμαζονιος στην αγγελακη,δεν ξέρω σύγουρα αλλα ειναι τεράστιο μαγαζί οποτε λογικα θα εχει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TETRA CO2 OPTIMAT | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:37 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |
Neon Tetra Disease | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 01:03 |
Βαμμένα ψαρια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:04 |