|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
leomn απο τα λιγα πυ εχω διαβασει λενε οτι το αρσενικο εχει αυτο το μικρο <εξογκωμα> ενω το θυληκο σβηνει ομαλα.βεβαια τιποτα δεν ειναι σιγουρο εχεις δικιο.αλλα επειδη τους παρακολουθω απο τοτε που τους εφερε πιστευω οτι ετσι ειναι,οσμωση leomn δυστηχως δεν εχω.εχω πει του γιαννη να βρουμε μια και μου ειπε ενταξει.αλλαζω το νερο 2 φορες την εβδομαδα τωρα το 1\3.προσαρμογη οταν τους πηρα τους εκανα 2 ωρες περιπου και τωρα ειμαι καθε μερα με το που τελειοσω τη δουλεια απο πανω τους και τους παρατηρω.στο τελος θα με διωξει η γυναικα. το kh,gh μπορει να ειναι ετσι ισως γιατι αλλαζω συχνα το νερο δεν ξερω.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια ειναι η γνωμη σας για UV | Pritanis | Δίσκοι | 23 | 14-05-05 23:15 |
ειδη εκτροφης πειτε την γνωμη σας | fishme | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-12-04 21:25 |
Stress Coat. Ποια η γνωμη σας? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 29-05-03 21:31 |