|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φιλε Pritanis για τις συμβουλες αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι η θυληκια μου παραγει τη βλεννα που απαιτειται για τα πιτσιρικια γιατι ολοι οι θανατοι παρατηρουνται την 4η μερα οταν δηλαδη φευγουν απο τον κωνο και κολλανε στη μαμα τους.Οταν υπηρχαν και οι δυο γονεις μεσα προτιμουσαν τον πατερα αλλα η μανα ηταν αυτη που τα προσεχε πιο πολυ γι'αυτο αποφασισα να βγαλω το Ναπ.Επισης οταν υπαρχουν και οι δυο η επιθυμια της θυληκιας για ζευγαρωμα ειναι πολυ μεγαλη και πιανουν δουλεια αμεσως πραγμα που με αναγκαζει να πειραματιστω την επομενη φορα με τον πατερα μονο.
Εξαλλου γεννουν αμεσως οποτε θα ηθελα να δοκιμασω μια φορα κι ασ αποτυχω. Θα σας κρατω ενημερους.Ευχαριστω και παλι Pritanis,Klaz.
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω Σάκη, ότι πρέπει να απαντήσει κάποιος που κατάφερε να μεγαλώσει δισκάκια. Υπάρχει κανείς; Γιατί για γέννες ΄έχω ακούσει αλλά μεγάλωμα έγινε;;Ίσως παράγοντας να είναι και η τύχη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άλλωστε ο Ναπολέων "παιδί" του Γιάννη είναι.
Σάκη δοκίμασε μόνο με τον Ναπ μέσα και μας λες. Θεόφιλος |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες αυριο περιμενω τις ουριτσες να βγουν.Τα ψαρια εκαναν το καθηκον τους και γεννησαν την Τριτη πρωι-πρωι.
Θεοφιλε αυτη τη λυση εχω στο νου μου.Μετα βλεπουμε.
|
||||
|
||||
![]()
θα σου δωσω και γω την γνωμη μου συμφωνα με οσα διαβασα και ειδα τις φωτο......παρε τα τεστακια τα υγρα ετσι και αλλιως θα σου πανε πολυ(εε μη κανεις και καθε μερα μετρησεις)........η αο θα σου λυσει τα χερια......οσο αφορα την 4 5 μερα που ψωφανε τα ψαρακια υπολογιζω οτι δεν τρεφονται καλα ασε και τους δυο γονεις μεσα στο μεγαλωμα των πρωτων ημερων....μη μεταβαλεις το περιβαλλον και τις συνθηκες....και συμφωνω με τον pritani οχι καθημερινες αλλαγες νερου.......
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=sak]Παιδες αυριο περιμενω τις ουριτσες να βγουν.
quote] Αυτές οι ...ουρές τι γίνονται ;Κανένα νέο;;
|
|||
|
|||
![]()
Βγηκαν οι ουριτσες,αντεξαν 10 μερες (περισσοτερο απο καθε αλλη φορα) αλλα εκανα λαλακια........
![]() ![]() ![]() Ενω την 1η εβδομαδα ολα πηγαιναν καλα (ειχα γυρω στα 50 μικρα) την 8η μερα το πρωι μετραω 20 χωρις να βλεπω τα νεκρα δισκακια.Την 9η υπηρχαν 10 και την 10η μερα υπηρχαν 5.Ενω λοιπον τα παρατηρουσα μπας και βγαλω κανα συμπερασμα βλεπω τη θυληκια να γενναει παλι. Μολις λοιπον ολοκληρωσε τη γεννα εφαγε τα 5 μικρα που ειχαν μεινει. Οποτε παλι απο την αρχη.............. Καθε φορα ολο και κατι αεροπλανικο συμβαινει.Ελπιζω αυτη να ειναι η τελευταια και τυχερη!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Greek Aquarist's Boards Suggestions | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:39 |