|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και τα δικά μου είναι λεία και βελούδινα και δεν πιάνει/στέκει ούτε το νερό επάνω τους!
Αλλα έχουν γραμώσεις και άλλα όχι. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, ευχαριστώ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω οτι ειναι Pistia...
|
||||
|
||||
![]()
Και τότε τι λες ότι είναι?
Πάντως η περιγραφή ταιριάζει και ο Δημήτρης λέει ότι έχουν και δεν έχουν... Υποθέτεις κάτι άλλο?
|
||||
|
||||
![]()
Lemna minor είναι η "φακή" στα Ελληνικά.
Link : http://www.tsamisaquarium.com/Selide...emna_minor.htm Τα Pistia stratiotes είναι είδος νούφαρου και τα έχει ο Τάκης στην λίμνη του, κοινώς τα έχω δει live και γίνοται αρκετά μεγάλα για ενυδρειακή χρήση, εκτός αν διαθέτεις τερατάκι ενυδρείο. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι αυτά που έχεις στην φώτο, αλλά θα μας πει καλύτερα ο Τάκης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και προσπάθεια. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πω,πω...μακρια και αγαπημενος απο αυτο το φυτο..προσπαθω να απαλλαγω κανα 2μηνο...και παλι το βλεπω μπροστα μου....εξαπλωνεται σαν ιος......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pistia stratiotes δεν ειναι απο οτι φαινεται και στην φωτο.
Απο την αλλη μερια η φακη ειναι πολυ μικρη για να λεμε οτι θα φτασει τα 2,6 cm και εξαλλου δεν κανει πολλα φυλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Να και μια φωτο που φαινονται και τα δυο μαζι για να φανει η διαφορα μεγεθους.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι γιγαντιαία Lemna minor - φακή, μεταλλαγμένη μετά από "ζευγάρωμα" με... Pistia stratiotes ! ![]() Φακή μεγάλη είναι, παιδιά... Τώρα γιατί η δική μου μεγαλώνει τόσο πολύ, δεν ξέρω, αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση φυτού | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 20-12-05 18:37 |
αναγνώριση φυτού - βοήθεια!!! | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 21-10-05 08:05 |
Αναγνώριση φυτού | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-09-05 10:33 |
Αναγνώριση φυτού | Akis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-04-05 13:02 |
Αναγνώριση φυτού | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-03-05 02:07 |