|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν άλλοι ειδικότεροι εμού αλλά ως βάλω και εγώ το λιθαράκι μου:
1) Grow lux και daylight λάμπες πιστεύω ότι είναι μία χαρά. 2) Θα πρότεινα αφού πας για φυτεμένο εξαρχής να βάλεις υπόστρωμα... εγώ χρησιμοποιώ της sera. Ετσι δεν θα χρειάζεσαι και πολλά λιπάσματα στην αρχή. 3) Επίσης θα πρότεινα να μην ξεπεράσεις τα 45-50 εκατοστά στο ύψος του νερού. 4) Νομίζω ότι μεσοπρόθεσμα θα πρέπει να αποφασίσεις και το έξοδο για το CO2. Καλή αρχή. Θεόφιλος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Τριχοειδής άλγη:τρόποι αντιμετώπισης και άλλες ερωτήσεις... | GIWRGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 31-03-05 22:03 |
Ερωτήσεις για συσκευή R.O. | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-11-04 11:59 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |
Μερικές Ερωτήσεις | NTABOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 11-03-03 11:02 |