|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρες μεγάλους 12"αρηδες από κατάστημα με υπολογιστές. Είναι ψιλοαθόρυβοι και σχετικά φθηνοί. Αν καταφέρεις να τους τρυπώσεις κάπου θα έχεις αποτέλεσμα έστω και ένας θα ρίξει την θερμοκρασία. Προτίμησε 12βολτό και συνέδεσε τον με έναν μετασχηματιστή από τους φτηνούς που έχουν διακοπτάκι με διαβαθμίσεις στο βολτάζ. Νομίζω ξεκινούν από 1,5 βολτ και ανεβαίνουν σταδιακά. Ξεκίνα από τα 12 και χαμήλωνε μέχρι να είναι η στάθμη του θορύβου σε ανεκτά επίπεδα δια τα ώτα σου ![]() Good luck Andriew. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |