|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον για να τα κανω πιο λιανα. Χανω περιπου 1.5 λιτρα νερο καθε μερα τωρα με τους ανεμνιστηρες. Επειδη R/o δεν εχω χρισημοποιω νερο βρυσης. Πριν κανω αλλαγη νερου παιρνω ενα κουβα γεμιζω λιγο νερο ριχνω αντιχλωριο και μετα συμπληρωνω το νερο που χαθηκε. Αφου το κανω αυτο τοτε προχωραω στην αλλαγη νερου που κανω καθε βδομαδα περιπου 30%. Ο λογος που σημπληρωνω το νερο που χαθηκε πριν κανω την 30% αλλαγη ειναι να μην παει η σκληροτητα στα υψη λογω υπερβολικης εξατμισης. Το θεμα ειναι αυτον δεν μπορω να το κανω συνεχεια διοτι απλως καθυστερω του ανεβασματος της σκληροτητας. Το θεμα ειναι αφου δεν εχω R/o τι αλλη λυση υπαρχει? μπορω να συμπληρωσω το νερο που εξατμιστηκε με απιονισμενο νερου που πουλανε για τα ψυγεια αυτοκινητου/σιδερα πριν κανω την κανονικη αλλαγη 30%? Η αυτα τα απιονισμενα νερα που πουλανε δεν κανουνε καλο στα ψαρια?
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stilatos : 22-05-06 στις 15:07 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
Χημεια νερου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 19:41 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |