|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις στην άκρη από ένα λάστιχο μια οδοντογλυφίδα ή ένα ξυλάκι από σουβλάκι το οποίο θα το δέσεις με ένα λαστιχάκι.
Έτσι με αυτό θα ανακατέβεις λίγο το χαλίκι για να βγαίνουν προς τα πάνω οι ακαθαρσίες και δεν θα έρχεται σε άμεση επαφή το χαλίκι με την άκρη από το λάστιχο για να το ρουφάει μέσα. * Eυχαριστώ τον Τάκη για την εικόνα |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση;
Όταν χρησιμοποιούμε τη σκούπα βυθού,αφαιρούμε τα ψάρια απο το ενυδρείο ή δεν υπάρχει πρόβλημα; |
|
|||
|
|||
![]()
οχι
|
|
||||
|
||||
![]()
για να καταλαβω καλυτερα εγω που δεν εχω υποστρωμα και εχω μονο χαλικι πρεπει να βαζω την σκουπα μεχρι τον πατο του ενδρειου η οχι μονο στην επιφανεια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χωρίς να τα κάνεις μαντάρα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |
Φίλτρο βυθού και φυτεμένο | koko | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-04-05 14:05 |
Φίλτρο βυθού απλά για βοήθεια??? | yiobi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-11-03 18:43 |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |