|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ θα παω σημερα να δω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Η Sera έχει ωραία φίλτρα τέτοιου είδους και η Tropical η οποία έχει και ανταλακτικά σφουγγάρια (αν και νομίζω οτι είναι αχρείαστα τα ανταλακτικά) Η διαφορά στο φίλτρο που χρησιμοποιώ εγώ είναι οτι μπορείς να βάλεις υλικά!
|
|||
|
|||
![]()
το βραδακι εκκολαυτηκαν τα αυγουλακια
![]() πολυ δυσκολο να τα μετρησω αφου ειναι ασπρα και ειναι και κατω απο το φελιζολ και το ενυδρειο εειναι γεματο φακι του νερου και αντε να ξεχωρισεις τις ριζουλες απο τις ουριτσες.... τελικα PascM μπορεις να αμς πεις ονομασια φιλτρου ? |
|
||||
|
||||
![]()
Την πάτησα με το χθεσινό....ξενύχτι
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σημερα ειναι η 3 μερα απο την μερα που εκκολαυτηκαν αλλα δεν κολυμπανε ολα οριζοντια(ισως μεχρι το βραδακι να μαθουν ) μπορω να αφησω τον αρσενικο μεχρη την 4 μερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σε ξέχασα! Σόρυ για την καθυστέριση το φίλτρο λοιπόν είναι της εταιρείας Unipet και γράφει επάνω Hi-Power PLATFORM FILTER (small)
Όσον αφορά το να αφήσεις τον αρσενικό και τέταρτη μέρα λογικά μπορείς εγώ δηλαδή το έχω κάνει! Καλή επιτυχία
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow Labido | SpyrosK | Malawi | 2 | 26-10-05 20:36 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |
2 labido yellow που δεν ζευγαρώνουν | jimismc | Malawi | 11 | 18-11-04 21:52 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |