|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.
Για την ώρα εκτός των άλλων φυτών ευελπιστώ η iava moss που έχω μία πέτρα γεμάτη και αρκετή επιπλέουσα να έχει να προσφέρει κάτι. το βράδι που θα γυρίσω από την εργασία θα βάλω ARTEMIA. έχω πάρειι κουτί της OCEAN NUTRITION εμπεριέχει και το αλάτι μέσα. Δεν ξέρω το αποτέλεσμα της καλειέργειας σαν πρωτάρης που είμαι. Λογικά δεν θα είναι δύσκολο να εκκολαφθούν τα αυγά. Το θέμα είναι να φάνε τις ARTEMIA τα μικρά. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
’σπρη πληγή σε Colisa Lalia | Christodoulos Diamantidis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-05 15:57 |
Τρύπα σε ουρά Colisa Lalia | Τσιόγκας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 19-09-04 14:17 |
colisa lalia: διαχωρισμός φύλων | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-06-04 22:47 |
Πληροφοριες για colisa lalia? | nasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-04-04 19:45 |
Colisa Lalia πληροφοριες για αναπαραγωγή. | newfish | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 16-12-02 18:52 |