|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Εγώ για να κάνω αλλαγές το 30% του νερού κάθε εβδομάδα χρησιμοποιώ το φίλτρο MK304LF Torayvino (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση). Από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ νομίζω πάει πολύ καλά το ενυδρείο. Εννοείται βάζω και αντιχλώριο.
Επίσης κοιτάω το καινούργιο νερό που θα βάλω να έχει όσο γίνεται δυνατόν, την ίδια θερμοκρασία με αυτή του ενυδρείου. Και κάτι ακόμα κοιτάω όταν βάζω το νέο νερό να γίνεται αργά για να μη υπάρχει πολύ ανατάραξη στο στρώμα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Αθήνας | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 473 | 06-08-14 19:16 |
Νερό αθήνας: Αναγκαίες μετρήσεις PH/GH για ψάρια σκληρού νερού; | plin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 31-01-13 17:33 |
Πόσο ph έχει το νερό της Αθήνας? | elias 68 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 12-03-11 12:34 |
νερό αθήνας | kostasbaf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 05-07-09 00:05 |
Μετρήσεις δικτύου Αθήνας | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 17:53 |